Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 1 september 2022

Opstartproblemen

Al een poosje heb ik wat opstartproblemen. Waar ik ongeveer een maand voor de vakantie begon met hele stramme kuiten en enkels bij t opstaan, waarbij ik echt het gevoel had een paar centimeter spieren tekort te hebben elke morgen is t nu waarschijnlijk hielspoor. De stramme kuiten en zere enkels zijn dankzij de thaise massage die ik liet doen voor de vakantie opgelost, maar nu heb ik als ik een poosje niet gelopen heb t gevoel alsof ik met elke stap op een halve knikker sta met de voetzool van mijn hak. Na een poosje wordt dit minder maar t voelt knap vervelend aan en is elke morgen weer een pijnlijke start van de dag. Vanmiddag mag ik weer naar de kringloopwinkel voor een paar uur vrijwillgerswerk. Dat is voornamelijk veel lopen dus ik hoop dat dit goed gaat.Heb er al wel ontzettend veel zin weer in.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh dat is akelig en je bent er wel een poosje zoet mee. Geen slippers meer dragen maar goede stevige schoenen aantrekken.
Sterkte! Merel

Anoniem zei

In dit filmpje uitleg en oefening die mij er bijna helemaal vanaf hebben geholpen. https://m.youtube.com/watch?v=tNPfbB2sX5Q

Sterkte ermee.
Olga