Sale Solden 2023Sale Solden 2023

vrijdag 9 augustus 2013

Gevraagd patroon voor bekleding tripp trap kinderstoel

Ik ben helemaal happy, heb net een hele mooie tripp trapp stoel op de kop weten te tikken voor maar 25 euro. Was al weken aan het kijken naar diverse kinderstoelen en diep in mijn hart vond ik de tripp trapp het mooist, maar tweedehands doen ze vaak nog 50 tot 100 euro en dat vind ik dan echt teveel geld. Heb nu een hele mooie kersenkleur met tuigje. Maar nu mijn vraag heeft iemand een patroon of kan iemand mij een patroon maken voor de bekleding van deze stoel? Heb al wel gezocht op marktplaats, maar ook hier wordt werkelijk de hoofdprijs voor gevraagd en ik denk dat ik hem ook zelf kan maken van een mooi stuk zeil. (wacht ik even af of het een jongen of een meisje is voordat ik het zeil uitzoek.) Mocht je me kunnen helpen dan heel erg graag. M vr gr Geldover

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi,

Misschien is dit wat voor je?
www.stofnestje.nl
Succes ben heel benieuwd!

Maia- Weg naar Zelfvoorziening zei

Misschien deze link:
http://seedlingsnest.blogspot.de/2010/05/pattern-how-to-make-cushion-for-tripp.html

Ik weet niet precies wat je wilt, anders even zoeken op " tripp trapp chair cushion pattern" bij g.oogle.
Succes!

Willemien zei

Niet van zeil, dat zit echt niet fijn. Gewoon een lekker wasbaarstofje. Hier gaat de triptrap er echt niet uit, die heeft zijn 150 euro echt wel opgebracht. Wordt door alle kinderen en volwassenen gebruikt. Ideaal voor musiceren, huiswerk maken en al die andere dingen waar een goede stoel bij nodig is. Ding is nu 10 jaar oud en nog net zo mooi als toen ik 'm kocht.

Unknown zei

Dat is een hele goede beschrijving!

Anoniem zei

Waarom zou je er een kussentje in willen? Ik heb twee t.rip t.raps en bij beide kinderen heb ik ze zonder kussen gebruikt. Bij de eerste had ik wel 1 in bruikleen, maar hij was een knoeierd dus altijd vies. Dus na een tijdje er weggehaald, ze mogen er toch pas op als ze zelf goed kunnen zitten. En ik zou niet zonder zo'n stoel willen, de eerste is nu ruim 4 jaar oud. Zoonlief is nl 5 en gaat er echt nog wel een paar jaar opzitten. Ik heb wel een goedkoop tuigje bij de tweede, want bij de eerste had ik ook 1 in bruikleen maar vriendin had hem zelf weer nodig. Maar de beugel kon ik wel lenen, dus die gebruiken we nu ook weer. Ik heb niet het idee dat ze er onder lijdt dat ze geen kussentje heeft en het is zo ook makkelijker schoon te maken.

groetjes,
Janneke

Maia- Weg naar Zelfvoorziening zei

Dat hoopte ik al ;D

Anoniem zei

Ik heb wel zo'n kussentje liggen , wit met blauw gestreept. Voor 2 meisjes gebruikt, dus niet meer nieuw maar wel te gebuiken en evt na te maken. Het ligt hier maar, dus als je het wilt hebben, hoor ik het graag.

Groet, Margreeth

ieniemienie zei

wij hebben 3 kids en alle 3 ook een tripp trapp. Als cadeau gekregen bij de geboorte van mijn vader. Superstoelen zijn het! Kussentje zou je idd best zelf kunnen maken hoor! En wel aan te raden zo'n kussen. Had een tijdje hem er niet op en dan slijt het plankje enorm (door ritsen en knopen op broeken...)

geldover zei

Hoi Margeeth, je zou me er inderdaad erg blij mee kunnen maken.

geldover zei

Oeps , mijn emailadres is geldover@live.nl (net weer geactiveerd)