Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 15 september 2022

Fijn om te weten dat ik niet de enige ben…

Nou, de reacties onder mijn vorige blog waren voor mij echt even een opluchting dat ik niet de enige ben die er zo over denkt. (want dat dacht ik echt) Ondertussen is er hier weinig tijd voor onszelf. Mijn schoonouders moeten zsm over naar een seniorenwoning nl. Ze wilden eerst niet verhuizen maar t kon echt niet meer. Hun eigen huis is gewoon veel te groot in onderhoud en met drie zoons die ook al weinig tojd overhouden om bij te springen is t nu klaar. Ze reageerden op een woning en de eerste de beste hadden ze. Mijn schoonvader vind het nog steeds erg lastig en denkt er veel over na. Daarom proberen we ze nu zo snel mogelijk over te zetten. Als ze t gemak ervaren hopen we dat ze snel samen wennen. Terwijl ik me doordeweeks dus met t klaarmaken van de woning bezig hou haalden we afgelopen weekend de caravan al voor de helft leeg. Ook dat moet allemaal weer een plekje in ons huis krijgen. En zoals altijd hebben we weer veel om mee terug te slepen....het is lastig met mijn zere voeten vanwege de hielspoor maar vooral aan t begin van de dag met t opstarten doet t pijn en eind van de dag ga ik nu vroeg naar bed omdat t me zelfs zeer doet als ik ze op de bank heb liggen. Hoe eerder ik dus in slaap val hoe eerder ik van de pijn af ben. De kids zijn t nieuwe schooljaar gelukkig allebei goed opgestart en tevreden met de nieuwe klassen dat geeft heel erg veel rust. Nou ga me klaarmaken voor de dag...jullie ook een fijne dag allemaal..

4 opmerkingen:

Dorien zei

Wordt je hielspoor/peesplaat ontsteking verder nog behandeld?
Zelf heb ik baat gehad bij shockwave behandeling naast goede steunzolen en een nachtspalk of strassburg sok.

Anoniem zei

Ook ik heb veel baat bij Shockwave gehad. Toen de hielspoor over was, ben ik bij de fysio oefenzaal blijven hangen en nu al. Weer. Meer dan 5 jaar klachtenvrij. Er zijn natuurlijk ook genoeg oefeningen die je na genezing thuis preventief kunt uitvoeren. Maar daar kwam bij mij de klad. In.

Jacqueline zei

Normaal reageer ik eigenlijk nooit op een blog, maar nu ik lees over hielspoor wil ik toch even reageren.
Zelf heb ik bijna 2 jaar met hielspoor klachten rondgelopen.
Speciale zooltjes van de podotherapeut, fysio en shockwave behandelingen gehad. Allen zonder noemenswaardig resultaat.
Mij werd toen door iemand FysioPhysics aangeraden. Zij hebben een andere manier van tegen een klacht aankijken.
Mijn therapeut zei mij bij de intake: Vaak wordt er bij hielspoor gekeken naar de pijn en proberen die weg te nemen. Maar wij zorgen ervoor dat de oorzaak weg genomen wordt. Dus als je met je vinger tussen de deur zit, doet dat erg veel pijn. Je kunt dan proberen die vinger te bewegen maar daar wordt de pijn niet minder van. De deur moet eerst open. En dat is wat wij doen.
Het wordt gewoon als fysiobehandeling vergoedt. Mij heeft het binnen 3 behandelingen al duidelijk verschil gemaakt en nu ben ik volledig klachtenvrij, al weer bijna 2 jaar.
Misschien is dit een tip waar je iets mee kan. Sterkte in ieder geval met je hielspoor.

Nicole Orriëns zei

Wel fijn dat je schoonouders zo snel een goede woning kregen. Ook al zullen ze gemengde gevoelens hebben.