maandag 25 juli 2022

Vakantiebudget

Elk jaar weer een ding. Maak ik een vakantiebudget of niet? Waar mijn goede vriendin werkelijk elk jaar een paar duizend euro in een potje spaart om daarna in twee of drie weken te verbrassen hebben wij geen vakantiebudget. We staan bijna een jaar op de camping tegen dezelfde kosten die zij voor twee weken heeft. Tijdens het voorseizoen zijn we dit jaar wat minder uit eten geweest dan andere jaren, dit omdat we merken dat t hier ook allemaal wel wat duurder is geworden. Heb me wel voorgenomen om deze twee weken wat vaker ja te zeggen als de kids in de supermarkt wat lekkers zien. Hier bij de campingwinkels kopen we nauwelijks iets want dag is meteen twee keer tot vier keer zo duur als de Lidl of Aldi 5 minuten verderop. Het vakantiebudget bestaat gewoon uit het geld wat deze maand overblijft na de vaste lasten. En stiekem wil ik deze maand dan ook nog weer wat aflossen op ons huis... Onze activiteiten bestaan hier voornamelijk uit zwemmen bij t meer, even de kringloop weer induiken om te zien of ze alweer iets binnen hebben gekregen....een andere kledingwinkel in waar ze begonnen zijn met de sale.. Vriendin appt me steeds dan is t een bananenboot waar ze in zitten dan gaan ze met zijn allen naar een waterpark...en ik ik voel me heel tevreden met de zelfgemaakte cappucino op ons eigen terras.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Beste,

Je hoeft toch niet mee te gaan in haar stijl om steeds naar een pretpark te gaan. Doe wat je zelf wilt. Beter voor je gezondheid.

groet an

Nicole Orriƫns zei

Wauw een jaar op de camping versus 3 weken vakantie voor hetzelfde bedrag. Wat is kamperen dan toch fijn budgetvriendelijk!