Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zondag 1 november 2020

Mijn schoonzus vecht voor haar leven

Vorige week het nieuws dat mijn schoonzuster het Covid19 virus had opgelopen. Zo verschrikkelijk, ze kwam namelijk de deur zelf al niet uit bang dat ze het op liep met haar slechte weerstand. Mijn zwager deed alleen t noodzakelijke buiten de deur en hield ook op t werk heel goed rekening met de afstand. Uiteindelijk bracht de huishoudelijke hulp het in hun huis. Dit terwijl deze ook afstand hield. Ze deed t achterste deel van de kamer als mijn schoonzus voor was en de plek waar ze normaal gesproken zit werd gedaan als de washulp met schoonzus in de slaapkamer en in de douche aan de slag was. In eerste instantie leek t mee te vallen, schoonzus hoestte niet meer dan anders maar kwam wel positief uit de test. Er was hoop dat de medicatie die ze al kreeg wellicht erger kon voorkomen. Afgelopen dinsdag kregen we t nieuws dat de saturatie van t bloed niet goed was en dat ze koorts had en met de ambu werd opgehaald. De afgelopen dagen kwam ze echter weer redelijk bij en was er sprake van na t weekend naar huis. Echter vanmorgen vroeg belde het ziekenhuis dat ondanks dat hij ook besmet is meteen naar het ziekenhuis moest komen. Ze had nog maar heel weinig zuurstof in het bloed zitten en het leek hen beter dat hij nu toch kwam. Het zuurstof in het bloed wisselt nu, ze ligt op een covid verpleegafdeling maar gezien haar andere klachten komt ze niet in aanmerking voor een plek op de ic. Ze doen op dit moment het maximale voor haar en haar lichaam zal nu de rest moeten doen. Een lichaam dat nog verzwakt is door eerdere longontstekingen, gebroken ribben van het hoesten tot gevolg hebbende.... Wat een vreselijke ziekte....

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat erg,sterkte

Anoniem zei

Heel veel sterkte

Daantje zei

Vreselijk! Heel veel sterkte gewenst.

Anoniem zei

Wat verdrietig...Sterkte hoor.

anja zei

Hier zijn geen woorden voor, heel veel sterkte allemaal!

Lot zei

Vreselijk om te horen. En dan te horen dat "jeugd" nog vrolijk naar illegale feestjes gaat, misschien we een persoon in de buurt vd hulpverleenster.

Jeugd zegt nu ja jullie zijn ook jong geweest en deden dommige dingen maar ik denk vanuit mezelf dat ik dan niets fout zou hebben durve doen

San zei

Heel veel sterkte voor je schoonzus en jullie als familie!

Lot, het zijn niet alleen maar jonge mensen die verboden en/of onverstandige dingen doen.
Hier in de buurt gaat het juist voornamelijk om een grote groep 70 plussers. Maar van het wijzen naar een ander wordt niemand beter en het zaait wel tweedracht.

Anoniem zei

Lieve help, ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd.
Merel

Yolanda zei

Het lijkt mij niet nodig hier nu weer de jeugd de schuld van te geven. Daar heeft niemand wat aan. Wat ontzettend verdrietig en spannend voor je schoonzus en iedereen om haar heen. Ik hoop van harte dat het haar en jullie gegeven is hier bovenop te komen. Heel veel hoop en sterkte gewenst.

Anoniem zei

Heel veel sterkte.