Sale Solden 2023Sale Solden 2023

maandag 6 januari 2020

Eerste werkdag

Vandaag dan eindelijk mijn eerste werkdag na bijna twee jaar thuis te hebben gezeten. En wat vond ik het heerlijk. Weer lekker een leuke club met mensen om me heen. Wat kunnen betekenen voor de klant. Fijn. Helemaal fijn is t als je naaste collega je vertelt dat ze diep respect heeft over hoe goed het de eerste dag meteen al ging. Zelf was ik ook wel verbaasd al wist ik wel dat ik met mijn werkervaring van de vorige werkgever een heel eind zou komen. Wat nu wel even een ding is hoe ik het thuis ook allemaal op de rit houdt. Ik ga om half acht de deur uit en kom half zes weer thuis. Dan moet er nog warm gegeten worden even aandacht aan de dochters besteed worden. Jongste van zes gaat tussen half acht en acht uur naar bed. Dan nog even de oudste en dan is t alweer half negen. Lig nu echt een beetje gaar op de bank, maar ga zo de salade voor morgen klaarmaken. Want om alle veranderingen compleet te maken heb ik besloten om ook maar eens wat beter op de inname van calorieën te gaan letten. Ben veel te zwaar en nu ik toch een heel veranderingsproces inga deze er meteen maar even bij pakken. Vandaag dus wel wat boodschappen gehaald te weten komkommer en tomaten. En alvast een pakje met spekjes voor de zuurkool van woensdag. Lig nu even op de bank momentje voor mezelf straks de boel weer klaarmaken voor morgen...

2 opmerkingen:

TheMoneyMindset zei

Dat zijn heel wat veranderingen in korte tijd. Over een maand zal je waarschijnlijk een ritme hebben gevonden wat voor jullie werkt! Knap dat je daarnaast ook nog met je gezondheid aan de slag wilt, heel veel succes!

nicole orriens zei

Wat fijn dat het zo goed ging zeg! Als ik het zo lees heb je doordeweek niet veel tijd over. Is het misschien een optie om in het weekend te koken en dat in te vriezen of zo?