Sale Solden 2023Sale Solden 2023

vrijdag 3 mei 2019

En weer lekker thuis..

Deze week ben ik met mijn moeder en de meiden drie dagen lekker naar de camping geweest. We reden met bewolking van huis af. Mijn moeder mopperde al wat. (Glas half leeg type) ik gaf al aan dat we er nog niet waren en dat t waarschijnlijk met een uur beter zou zijn. Nou niks gelogen want toen we aankwamen op de camping trokken de wolken binnen een half uur weg en hebben we dus lekker de hele middag in de zon kunnen zitten. Wat een genot. De meiden sprongen uit de auto en kozen ieder hun eigen weg. Hebben ze niet eerder gezien dan dat de magen flink rammelden. We deden dan ook eind van de middag nog snel een paar winkels aan met de jongste. Woensdag was het dag van de arbeid en dus waren alle winkels dicht.Dit werd ook een dagje lekker buiten en wat binnen aan lummelen.
Donderdag leek eerst een mooie dag te worden, maar tegen een uur of elf zakte de lucht dicht. We haalden nog snel wat vlees voor mijn ouders op en haar vriendin en pakten onze spullen in en ruimden de boel op. Tegen drie uur waren we weer thuis, ik pakte de spullen uit de auto en kakte daarna helemaal in. Zo erg dat ik op de bank in slaap viel. De meiden waren aan t knutselen dus hadden me mooi laten liggen. Na twee uurtjes werd ik wakker en hebben we wat gegeten. Ik ruimde weer wat op maar bij het zetten van de koffie kwam Klaas vaak alweer langs. Ik besloot eraan toe te geven en lekker op tijd naar bed te gaan. Vandaag immers weer een dag. Was 1 hangt aan de lijn, was twee stoppen we er zo in.
Dit weekend is het wat mij betreft de bedoeling om lekker thuis wat aan te klungelen.
Heb de afgelopen twee weken drie keer de auto in- en uitgepakt. Nu wel even mooi geweest. En we hebben ook een fijn huis dus daar mogen we dan ook best van genieten.
Misschien dat we dit weekend mijn ouders nog wel uitnodigen om te komen eten. Vieren we vast Moederdag. Want als t weer volgend weekend wel heel mooi is weet ik waar we zijn😂😂😂

Geen opmerkingen: