Sale Solden 2023Sale Solden 2023

maandag 29 april 2019

Het geld vloog de portemonnee uit...

We hebben echt een heerlijke week achter de rug. Elke dag volop zon, gezellig met oude bekenden naast ons op de camping. Het geld vloog echter ook de portemonnee uit. We gingen naar een winkel die vaak restpartijen verkoopt. Dit zijn vaak etenswaren die tegen de datum aanzitten of die om wat voor reden dan ook niet meer in de supermarkt komen. Zo kocht ik bv 6 fles Conimex wokolie voor 1 euro. Tien zakjes burritosmix voor een euro. De kids drie petten voor een euro. Er gingen heel wat van die euro’s door. Daarnaast was t het begin van het echte seizoen en dus kochten we een kratje gewoon bier, maar ook een kratje radler en wat flesjes alcoholvrije radler.
Bij onze nieuwe voortent zit geen luifel. Toen we bij de Lidl een inklapbare partytent zagen staan besloten we dat dit dan ook wel lekker was en als hetzelfde dienst kon doen dus ook deze werd ingeladen. We kochten het nodige vlees voor een BBQ, maar ook om de vriezer thuis weer te vullen.
En verder kochten we nog wat kleding. Al met al vooral voorraad dus maar om de rekening zo hard achteruit te zien lopen deed wel even zeer. Ik kocht tevens nog 100 aandelen fugro aan voor 8,56 euro per stuk, omdat ik er van overtuigd was dat die wel snel zouden stijgen. Helaas lopen ze momenteel nog verder terug en is het dus afwachten wanneer ik ze met winst weer kan verkopen.
Mijn man kreeg vorige week het eerste salaris van de nieuwe werkgever en dat was een mooi inkomen. Hij is nu natuurlijk wel de hele week van huis af, maar het inkomen was goed en daarbij staan er dan ook al uren gereserveerd, zodat hij eens in de zoveel weken een week vrij is en dan gewoon ook salaris doorkrijgt. Helemaal lekker dus. De oude werkgever heeft het laatste bedrag nog niet overgemaakt. We wachten het nog af. Man hoorde al wel dat er nog een oud-collega op geld wacht en dan al vanaf februari. Nu is die er met narigheid weg gegaan. We hebben bewust kalm aan gedaan en alles netjes afgehandeld vanaf onze kant dus hopen van harte dat dit nu ook vanaf de andere kant zo gaat gebeuren.
Aankomende week ga ik nog een aantal dagen met mijn moeder genieten. Nu een dag thuis, wasje draaien en even met de oudste bij de dokter aan gegaan om er zeker van te zijn dat we op de juiste weg zitten met de eigen gestarte behandeling. Dat bleek zo te zijn dus gaan we zo door.

3 opmerkingen:

nicole orriens zei

Het was inderdaad geweldig kampeerweer! Ik heb ook genoten van het zonnige weertje, we hebben echt geboft allemaal. Werkt de partytent van de Lidl goed als luifel?

geldover zei

Ja hoor. Wanneer je denkt dat t gaat waaien klappen we hem snel in is ook binnen 5 minuten gebeurd

Mizi Margueron zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.