Sale Solden 2023Sale Solden 2023

maandag 8 april 2019

Ons weekend

Afgelopen weekend zijn we naar de camping gegaan en wat was het heerlijk. Mooi weer de kids waren de auto nauwelijks uit en weg waren ze. Lekker hun eigen dingen aan t doen. De jongste had nu ook de fiets mee en zwerft nu de hele camping over. De oudste had meteen een vriendin die samen wilde chillen. Ook goed. Wij besloten de boel in te ruimen en lekker in de voortent te gaan zitten. Kwamen dusdanig tot rust dat we bang waren dat we in slaap zouden vallen. We spraken af lekker op tijd naar bed te gaan. Deden nog wat boodschappen aan het einde van de middag. En toen liep alles anders. Man wilde even een tie wrap open maken en deed dat met een heel scherp mesje, schoot uit en sneed in de bovenkant van zijn andere hand. Het bloedde hevig en we zagen een diepe snee. Hij liep voor de zekerheid even naar de buurman die meteen in de auto sprong en aangaf we gaan nu naar de huisartsenpost. Daar moesten ze drie kwartier wachten voordat ze aan de beurt waren. De wond werd met diverse hechtpleisters aan elkaar geplakt en er werd een mooi verband om gedaan.
Tegen kwart voor tien kwamen ze weer terug oo de camping: dan praat je nog na en voor je het weet is het weer tijd om het bed in te duiken.
Zondag kwamen er mensen naar onze oude caravan kijken. Het waren de eerste mensen die ook op kwamen dagen en we hebben hem verkocht. Volgende week komen ze hem ophalen. Blij dat hij straks weg is dan heb je er geen omkijken meer naar en je hoeft niet te wachten op mensen die niet komen opdagen.
We hebben zondag verder lekker buiten in het zonnetje gezeten en kalm aan gedaan.
Heb van t weekend trouwens nog wel gelachen. We waren bij de Lidl om de lege flessen in te leveren. Ik let daar altijd op om wat er in de prullenbak ligt of om wat er bij staat. Deze keer scoorde ik een crystal clear fles uit Nederland en drie bierflessen van de supermarkt verderop. 49 cent verdiend. Bij het wegzetten van de kar lag er een lege statiegeldfles van de
Lidl, weer 25 cent. Toen we later in de middag naar de andere supermarkt gingen en de bierflessen daar dus inleverden stonden er al weer 4 flesjes van de Lidl voor ons klaar. Zei nog tegen mijn man zullen we ze gelijk gaan inleveren? Die zag de bui hangen en gaf aan nee want dan moeten we straks weer terug naar hier.....:-) Ik vond bij onze oude caravan op de parkeerplaats nog een 10 cent. Dit noemde ik gekscherend mijn geluksdubbeltje. :-) caravan goed verkocht dus wie weet heeft t geholpen....
Nou ga ik nu alle was maar lekker wassen. Het kan vandaag nog lekker buiten drogen dus maar even gebruik van maken.

1 opmerking:

nicole orriens zei

Klinkt als een fijn en zonnig weekend, alleen wel naar van die wond zeg!