Sale Solden 2023Sale Solden 2023

dinsdag 25 december 2018

Kruimeltje....

Voor mij een van de mooiste kerstfims. Waar ik altijd al enorm kan genieten van het terug gaan in de tijd en kijken naar de eenvoud is het nu nog specialer. Ons eigen kruimeltje kijkt nl mee en ze ziet alles met grote verbazing. En deelt die dan met ons waardoor ik nu dubbel geniet. Vandaag zijn we voor het eerst samen gewoon met het gezin in huis. We waren wel uitgenodigd, maar ik besloot voor het eerst een keer voor onszelf te kiezen i.p.v. de verplichting op beide dagen bij de familie. Denk dat ik aankomende week ergens ga afspreken om alsnog hier te komen eten. Voor vandaag verwennen we onszelf met stoofpeertjes en een lekker varkenshaasje uit de vriezer. Wellicht dat ik er later in de week alsnog voor kies om mijn ouders uit te nodigen gaan we dan alsnog met elkaar eten. Ondertussen zit ik te broeden op een plannetje om de maand januari serieus eens een poging te doen om de kasten en vriezer leeg te eten. Voor elke maaltijd moet er zoveel mogelijk gekookt worden met dat wat er nog in huis is. En er mag alleen noodzakelijke dingen gehaald worden zoals brood en groente. Denk dat ik een heel eind moet komen met 50 euro volgende maand.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk he dat terug in de tijd. Om die reden vind ik Call the midwife een leuke serie. Vanavond op BBC de Christmasspecial van dit jaar, ik verheug me er al op.
Verder toch niks te doen, geen familie, dus geen overleggen wanneer het eten bij wie is. En vrienden zijn bezig met hun eigen families.