Sale Solden 2023Sale Solden 2023

woensdag 18 oktober 2023

Toch weer wat boodschappen gedaan

Gistermorgen bracht mijn moeder mij brood van 0,25 cent van de Lidl. Dat is brood van de dag ervoor. Wat ons betreft helemaal prima want we houden niet van heel vers brood. Zelf was ik al aangekleed en om 9 uur besloot ik ook zelf nog even naar de Lidl te gaan. Er lagen nog twee broden van 25 cent op me te wachten en een groente en fruittas van 4 euro. Zelf ook nog naar de Lidl geweest. De inhoud? 2 bananen, 2 peren, 3appels, avocado, zakje peultjes, 2 doosjes druiven, zak radijsjes, 2 bos lente ui, zak witlof, knolselderij. Kortom kan even vooruit. De lenteui is eigenlijk het enige dat er verlept uit ziet. Zelfs de bananen zien er nog goed uit. De peultjes geef ik aan mijn vader want daar ie ie echt dol op en hier eet ik t meer omdat t dan op moet. Krijg ik van hem een klein kropje andijvie terug. Ben dus deze week al lekker voorzien in groente en fruit. Oh ja en in brood natuurlijk.

2 opmerkingen:

Lot zei

Kosten de Lidl tassen bij jou 4 euro? Ik zit in een FB groep over de Lidl verspil-me-niet tassen en andere dingen en lees alleen 3 euro en dat heb ik ook al 2x betaald.
De bakken kijk ik ook altijd na, vorige week zak hutspot groente, de aardappelen waren ook in de aanbieding 2x3 kilo voor 5 euro en het brood dat ik op mijn lijstje had staan lag er ook voor 0.25 ct.
En er lagen 3 zakken zonnebloemkernpitten voor 0.25 cent per stuk. Verbaasde me echt want zakken vogelvoer liggen nu ook nog gewoon in de winkel. Maar ik ben er erg blij mee.
En net een hele grote doos van de locale groente kraam opgehaald voor 10 euro. Zit zoveel in, 2 ananas, 2 spitskool, spruitjes, 2 zakken druiven, mandarijnen, appels, 2 paprika, 2 kiwi, en nog 4 tropische vruchten waarvan een papaya normaal al 10 euro kost. Vorige keer had ik die ook maar vond hem niet zo lekker, misschien is deze lekkerder.

ZO heb ik een heel blog geschreven

geldover zei

@Lot, het kan zijn dan ik me vergis in de prijs want inderdaad in Duitsland betaal ik ook altijd 3 euro.
Meende dat ie hier 4 was, maar nu twijfel ik toch.
De afprijsbakken hier zijn standaard voor een groep die voor 8 uur al voor de winkel staan. De race. Naar de bakken doen alles in de mandjes en karren en verdelen daarna de buit zodat ze netjes met het aantal van elk dat je pp mag hebben voor de kassa staan. Dus je weet dat je weinig kans hebt tenzij t personeel t er later in legt wat maar heel sporadisch gebeurt.