Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 23 maart 2023

Goed geslaagd bij Dorcas

De plaatselijke Dorcaswinkel heeft deze week alles met 50% korting. Toen ik gisteren onze dochter voor kennismaking naar de hogeschool moest brengen besloot ik om dit ritje dan maar met t aangename te combineren. De kringloop ging om 10 uur open en dus moest ik eerst even 15 minuten wachten op de parkeerplek. Heerlijk even bewust niks doen en alleen maar naar de bomen kijken. Daarna heb ik me dik twee uur vermaakt. Ik kocht voornamelijk kleding voor de jongste en ook nog twee dingen voor de oudste. Beide zijn goedgekeurd. Vandaag heeft ze de eerste jurk al aan. Heb ze gisteren meteen even door de wasmachine geslingerd nl. Ben erg blij was voor 40 euro een kofferbak aan kleding rijker, heb nog een fijne leifheit steel gekocht waar ik makkelijk mijn oude badhanddoeken in kan gebruiken als dweildoeken. Ik kocht een leuk schilderij voor 1,25 euro welke ik meteen op MP heb gezet. Mocht het me lukken deze te verkopen heb ik straks helemaal alles voor een hanbekrats. Voor mezelf kocht ik een paar mooie wolky slippers en een paar fijne schoenen. Voor jongste dochter vond ik een paar zgan sandalen. Heerlijk en geld goed besteed. Het bonbonschaaltje mocht voor 25 cent mee. Deze is niet voor mezelf maar om een keer weg te geven met lekkere bonbons of met bv lekkere thee en bonbons erop. Zo heb ik voor weinig dan toch een leuk kado. Ik denk dat ik vrijdag nog een keer ga. En dan vooral kijkend naar dingen waar ik leuke cadeautjes mee kan maken. Ik hou ervan...

3 opmerkingen:

Lot zei

Dorcas zit niet bij mij in de buurt. Mijn ouders woonden in Uithoorn en met mijn moeder ging ik graag naar die in Aalsmeer, ook lekkere koffie hoek.
Nu ouders zijn overleden ga ik heel enkele keer met zus, maar ze zijn niet elke dag open dus is altijd plannen of het uitkomt.

nicole orriens zei

Ik vind Dorcas ook altijd een geweldige kringloopwinkel!

Op naar een koophuis zei

Je bent goed geslaagd, leuk!