Sale Solden 2023Sale Solden 2023

woensdag 3 november 2021

Ik ben er nog...

Ik ben er nog. De laatste weken ging t niet helemaal lekker. Maar streep erdoor en weer verder. Er kwam door al t gedoe weinig uit mijn handen waardoor ik weer eens aan t verzuipen ben in allerlei achterstallige dingen die moeten. En als er dan zoveel moet dat is er ineens die drempel dat ik nergens meer aan begin. Sinds vorige week zet ik nu in alle ruimtes 15 minuten de timer en dan moet t gebeuren. In die 15 minuten moet ik in die ruimte blijven. Stapje voor stapje komt er wat lucht. Ik heb echt de behoefte aan een gezellige ruimte om me heen dus langzaamaan ben ik wat aam t veranderen in huis. Ook wil ik weer wat meer creatief bezig gaan met allerlei dingen. Heb nog heel veel materiaal om van alles mee te maken dus maar eens kijken of er wat uit mijn handen komt. NU eerst maar eens even aan t washok....

2 opmerkingen:

Lot zei

Tijdje geleden had ik ook zo'n periode, kwam gewoon niet meer bij. En als je ouder wordt gaat alles langzamer en meer pauzes.
Maaar nu is het weer in balans. Vrijdag met H samen de huiskamer een goede beurt gegeven en maandag is mijn hulp geweest die de hele keuken weer helemaal schoon heeft achtergelaten. Incl mijn pannen eens extra poetsen. In de vaatwasser worden ze net niet goed schoon, niet alles aanslag verdwijnt en mijn handen kunnen dat ook niet meer zo goed. Nu blinkt het allemaal weer.

Nicole Orriëns zei

die 15 minuten doet me denken aan Flylady. Het is een fijne aanpak!