woensdag 23 juni 2021

Moe, spierpijn en lamlendig

Ik weet niet waarvan, maar zit helaas niet zo lekker in mijn vel. 's Middags ben ik zo moe dat ik zo zittend op de bank in slaap val. En ik denk dat ik de spierpijn heb opgelopen door het trapje op, trapje af toen ik met de keuken bezig was. Dat moest wat krampachtig omdat mijn enkel nog zeer doet van een eerdere misstap. Ik slik straks maar even wat magnesium. Hooen dat het daar dan wat beter van wordt. Ik heb tot 15 uur het rijk alleen want de jongste heeft een kinderfeestje en de oudste zit op school. Tijd zat dus om even wat aan te pakken. Ons beddengoed zit alweer lekker in de was. Met het lekkere weer doe ik dit soms wel twee keer per week want niets zo fijn als een fris gewassen dekbed. Vandaag wil ik de gang en t toilet en de badkamer eens goed doen en dan onze slaapkamer. Ik ga gauw beginnen...

2 opmerkingen:

Vlierbloesem zei

Zelf neem ik magnesium omdat ik door bovenmatig keukentrap gedoe mijn achillespees heb overbelast. Die is beschadigd en heeft als reactie een knobbel gevormd. Gewone schoenen kan ik niet meer aan. Alleen Ugjes en Crockjes draag ik voorlopig nog. Volgens de huisarts duurt herstel een half jaar of langer. En dat keukentrapje kan ik voorlopig niet gebruiken. Heel lastig.

Moe zijn als je veel werk te doen hebt is normaal, maar van magnesium wordt je slaperig. Neem die kort voordat je slapen gaat en je bent van je moeheidsprobleem overdag af.

marijke zei

In oktober 2020 voelde ik mij ook lamlendig en had spierpijn alsof er een vrachtwagen over me heen was gegaan. Ik ben toen wezen testen op Corona en dit was inderdaad het geval. Ik hoop voor je dat dit niet het geval is.