Sale Solden 2023Sale Solden 2023

vrijdag 15 januari 2021

Thuis laten bezorgen..Update kosten nog hoger

Voor alle mensen die maaltijden laten bezorgen via thuisbezorgd. Weet je dat deze organisatie tot 13% van de winst van ondernemers afpakt, dit als ze het zelf bezorgen als ze het ook nog door mensen van thuisbezorgd laten bezorgen is dit 30%? Want zo zie ik het als afpakken. Wil je dus een lekkere maaltijd en de restaurateur helpen kijk of je via de eigen website kan bestellen of bel de zaak zelf op. Ze zullen je er dankbaar voor zijn. (Hier zijn er al ondernemers die 10% korting aanbieden wanneer je rechtstreeks bij hen bestelt. Het is voor jou een kleine moeite denk ik en je helpt er de horeca mee overeind te houden

4 opmerkingen:

Daantje zei

Nee, dat wist ik niet. Eigenlijk wel heel logisch, Thuisbezorgd biedt die dienst natuurlijk niet gratis aan. Maar wel iets om rekening mee te houden. Bedankt voor de tip.

Nicole zei

Ja dat wist ik wel. We bestellen, als het mogelijk is, altijd via de eigen website of via de telefoon. De kosten van thuisbezorgd zijn buitensporig hoog geworden.
Van onze favoriete döner zaak krijgen we altijd een blikje als bedankje. Niet nodig hoor, maar wel leuk.

Anoniem zei

Ja dat wist ik al heel lang. Thuisbezorgd vind ik onnodig en ik heb dus nog nooit bij hun bestelt. Ik bel altijd naar het restaurant op waar ik iets van wil hebben en bestel het zo.

Miranda | Taxx Life Blog zei

Ik wist het ook inderdaad, bestel altijd rechtstreeks bij de onderneming of haal het af.