Zoek je leuke sieraden!

StudieboekenStudieboeken

donderdag 30 juli 2020

Nieuwe of refurbished?

Ik twijfel, ben toe aan een andere laptop. Maar ga ik voor nieuw of neem ik een gerefurbished exemplaar? Deze lijkt me wel wat, maar doe ik daar dan net zo lang mee als met een nieuwe? Mac book

5 opmerkingen:

 1. Ligt eraan wat voor type je natuurlijk koopt. Als je een niet al te oude refurb hebt gekocht zal hij ook niet zo snel verouderen.
  Let je trouwens op met een macbook dat ze snel overgaan op een ARM architectuur en weg bij Intel, waardoor je support met 5 jaar sowieso minder zal gaan worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoe erg van tweedehands maar daar koop ik nieuwe van zowel laptop als telefoon. Ga voor safe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een paar keer een refurbished smartphone gehad en dat ging wel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onze MacBook (nieuw 1800 euro) gaat al 9 jaar mee zonder 1 probleem. Vrienden kopen elke 3 jaar een nieuwe van 800 a 900 euro en zitten minstens elk halfjaar bij de winkel met gedoe.

  Wij weten wel wat wij volgende keer weer doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou nieuw kopen, bij computers en telefoons vind ik 2e hands (tenzij gekregen van vrienden, familie of kennis) niet prettig. Heb geen idee waarom, is een onderbuik gevoel. Betaal liever het volle pond en krijg het dan in een verzegelde doos, helemaal schoon en zonder sporen van eerdere gebruikers. Is ongetwijfeld ook zo bij refurbished, maar toch voelt het niet fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo ik vind het leuk wanneer je een reactie achter laat. Bedenk wel dat je een klein gedeelte van mijn leven ziet en dat dit blog bedoeld is om mijn inspanningen om geld over te houden laat zien. Je ziet dus maar een klein gedeelte van mijn leven.