Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 30 juli 2020

Nieuwe of refurbished?

Ik twijfel, ben toe aan een andere laptop. Maar ga ik voor nieuw of neem ik een gerefurbished exemplaar? Deze lijkt me wel wat, maar doe ik daar dan net zo lang mee als met een nieuwe? Mac book

5 opmerkingen:

Luxe of Zuinig zei

Ligt eraan wat voor type je natuurlijk koopt. Als je een niet al te oude refurb hebt gekocht zal hij ook niet zo snel verouderen.
Let je trouwens op met een macbook dat ze snel overgaan op een ARM architectuur en weg bij Intel, waardoor je support met 5 jaar sowieso minder zal gaan worden.

Lot zei

Ik hoe erg van tweedehands maar daar koop ik nieuwe van zowel laptop als telefoon. Ga voor safe

Nicole Orriëns zei

Ik heb een paar keer een refurbished smartphone gehad en dat ging wel goed.

Anoniem zei

Onze MacBook (nieuw 1800 euro) gaat al 9 jaar mee zonder 1 probleem. Vrienden kopen elke 3 jaar een nieuwe van 800 a 900 euro en zitten minstens elk halfjaar bij de winkel met gedoe.

Wij weten wel wat wij volgende keer weer doen..

stella is zuinig zei

Ik zou nieuw kopen, bij computers en telefoons vind ik 2e hands (tenzij gekregen van vrienden, familie of kennis) niet prettig. Heb geen idee waarom, is een onderbuik gevoel. Betaal liever het volle pond en krijg het dan in een verzegelde doos, helemaal schoon en zonder sporen van eerdere gebruikers. Is ongetwijfeld ook zo bij refurbished, maar toch voelt het niet fijn.