Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 21 mei 2020

De lokale ondernemers steunen

Het is volop in t nieuws steun je lokale ondernemers.  De mensen hebben het zwaar. Vandaag las ik ergens een artikel dat grote opticienketens hun belastinggeld wegsluizen naar de belastingparadijzen, maar nu wel van de regelingen die de regering biedt gebruik willen maken.  Ik denk dan leuk maar wie gaat straks die rekening betalen dan? 
Op t nieuws hoorde ik dat diverse boeren de melk niet kwijt kunnen. Ze maken streekspecifieke kaas die normaal gesproken veel in de horeca gebruikt wordt en ook vaak door de toerist meegenomen wordt. Beide liggen momenteel plat.
Onze buurvrouw heeft haar eigen Bakkerswinkel. Normaal gesproken halen we het brood bij de supermarkt maar nu bestel ik elke week iets bij haar. Toen ik de winkel niet in durfde het brood, maar nu wat lekkers voor t weekend.
Ik ontdekte vandaag dat bij social deal er leuke aanbiedingen zijn van de lokale ondernemers. Zo kunnen we voordelig kennismaken en wat bevalt daar zal zeker nog wel eens besteld worden.
Social Deal kan je instellen per woonplaats en ik gebruikte het eerder vooral als ik ergens een weekend weg was omdat bij ons in de buurt nooit zoveel werd aangeboden. Nu is het ineens dat er veel meer deals op staan en de creativiteit van de ondernemers is er.
Haal jij nu ook meer lokaal en zie jij ook leuke mogelijkheden die er eerder niet waren?





1 opmerking:

Anoniem zei

Beste,

Zijn er al kuikens?

Groet an