Sale Solden 2023Sale Solden 2023

woensdag 13 november 2019

De weggeefhoek...

Vandaag mocht ik bij iemand een aantal lits-jumeaux dekbedovertrekken ophalen en broeken voor de oudste. En kan je vertellen ik voel me echt een blij ei. Het voelde als een vroeg kerstpakket. Mw had aangegeven dat er een aantal zo goed als nieuwe overtrekken bij zaten en ik heb er wat via dekbeddiscounter gekocht waar ik niet zo heel gelukkig mee ben. Heb t gevoel dat je er de krant door kan lezen... Toen ik keek wat er nog meer bij haar weg mocht bleek ze ook nog broeken te hebben die onze oudste past. Aangezien die momenteel tegen de klippen opgroeit en van meisje ineens een mooie vrouw begint te worden heb ik aangegeven dat ik deze ook wel wilde. Ondanks dat het via de weggeefhoek niet gevraagd wordt besloot ik om dan toch eerst een mooie bos bloemen te halen. Want ik blij dan zij hopenlijk ook blij. Zelf plaats ik ook wel eens wat op de weggeefhoek. Ik heb nooit geen zin om ervoor in huis te blijven dus geef dan altijd aan dat ik t buiten onder t afdak zet en dat gaat toch nog toe altijd goed. Halen of geven jullie wel eens dingen weg via de weggeefhoek?

4 opmerkingen:

nicole orriens zei

Wat leuk zeg! En goed dat je een bloemetje gaf als bedankje. Dat is toch een mooi gebaar van waardering.

Janne zei

Ik geef wel weg maar haal nooit iets! Sowieso heb ik weinig behoefte aan spullen maar ik vind het beter de spullen te laten voor mensen met een lager inkomen!

Lot zei

Lang heb ik lang haar gehad maar sinds ik de krullenkapper weer heb ontdekt is het kort.
Bij een kast opruimen besloten alle haarspeldjes, klemmen, wokkels, krul- en stijltang weg te geven. Was veel animo van, van 2 weet ik dat ze een kappersopleiding doen.
Ik breng graag zelf weg, dan heb ik niemand aan de deur, bovendien woon ik beetje buiten het dorp.

Op naar een koophuis zei

Ja, regelmatig. Gaat dan vooral om spullen waarvan ik niet zou weten wat ik ervoor moet vragen.