Sale Solden 2023Sale Solden 2023

maandag 9 september 2019

Focus

Ik wil me de laatste maanden van t jaar weer meer gaan focussen op ons geld.
De reden is dat ik echt heel erg graag een mooie aflossing wil doen aan het begin van het jaar. Tot nog toe staat er nog maar 1800 euro op de hypotheekaflosrekening klaar. Dit zou een bedrag mogen zijn van 10900 euro. Dan hebben we nl het maximale boetevrij afgelost aan het begin van het jaar.
Helaas zijn er momenteel niet veel meevallers qua beleggingen.
Qua inkomen is er ook weinig positiefs behalve dan dat het ‘normale’ geld binnen komt.
Ik moet dus gaan kijken waar er nog wat bij te husselen valt. Gisteren heeft mijn dochter haar kledingkast leeggetrokken. Ga straks de kleding die nog mooi en goed zijn op MP en op de Vinted app zetten. Die Vinted app heb ik bet geïnstalleerd en heb er dus nog geen ervaring mee.
Verder kritisch boodschappen doen. De kasten zitten vol, dat was voor t weekend al het geval maar dit weekend kwam er nog meer bij omdat ik ook nog twee volle boodschappentassen van de camping mee naar huis heb genomen.
Vriezer kan ook niets meer bij in. Dus win win.
Ook spullen verkopen zou win win zijn daar ik serieus mijn huis leger wil. Minder spullen om voor te zorgen is meer tijd voor ons gezin.
Op de camping hebben we veel speelgoed van de jongste weg gegeven. Ze had in eerste instantie er moeite mee, maar toen een jongetje wel heel erg blij was met haar skippybal en haar heel erg bedankte kwam er zowaar een glimlach op haar gezicht. Fijn om te zien.
Nou ga maar eens aan de slag. Het huishouden doen...


1 opmerking:

Op naar een koophuis zei

Ik heb de Vinted app geïnstalleerd. Viel me erg tegen en dus weer verwijderd. 0 reacties op meerdere artikelen dus maar weer naar Marktplaats.