Sale Solden 2023Sale Solden 2023

vrijdag 14 juni 2019

47 euro in de prullenbak gegooid...

Vandaag belde mijn broertje weer of ie mijn koffer mocht lenen. Ja natuurlijk. Hij heeft een vriendin in Zweden en waar hij eerder met de vrachtwagen die kant op ging gaat hij nu met het vliegtuig. Handbagage mee. Nu bedacht ik dat ik mijn lieve broertje wel zelf een leuke koffer kon kopen. En terwijl ik de koffer had uitgekozen bedacht ik me dat er nog drie cadeaukaarten van Bol.com in een mapje zaten. Helemaal leuk als je het met dichte portemonnee kan aankopen. Bij het invullen van de bon kwam ik erachter dat de bonnen verlopen zijn. Had serieus geen idee dat ze kunnen verlopen. Baal natuurlijk als een stekker. Helaas pindakaas. Zag al ergens de tip van iemand die aangaf altijd een maand voordat de bon verloopt een notitie in je agenda te maken , zodat je een reminder hebt en hem niet laat verlopen. Vond het wel een goede tip al is het voor mij helaas nu mosterd na de maaltijd.
Hebben jullie wel eens bonnen laten verlopen....

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja, een paar maanden terug, toen Intertoys failliet ging. Nog gekeken of ik daar kadobonnen van had liggen, nee dus. Tot ik een aantal weken later een paar bonnen vond (totaal van 22,50), die had ik op een andere plek bewaard, nl op de babykamer en wilde ik gebruiken als die over een paar maanden 1 jaar wordt! Heb ook erg gebaald!

San zei

Je zou contact op kunnen nemen met bol.com.Ik had een verlopen cadeaubon van een andere winkel en die mailden mij een tegoedbon ter waarde van mijn verlopen bon.
Je weet maar nooit.

@DutchRN zei

Neemt contact op met Bol. Ze hebben hele goede customer service

Daantje zei

Ja, heb ik ook wel eens gehad met een bon uit een kerstpakket. Wist je dat je bij bol.com je cadeaubon codes gelijk kunt invullen als je ze hebt gekregen? Als je dan een bestelling doet, wordt het automatisch van het bedrag afgetrokken.Zo zorg ik er tegenwoordig voor dat ik geen bon meer laat liggen :)

ikke 3051 zei

Mocht Bol niet meewerken: ik heb gelezen dat er goede doelen zijn die alle verlopen waardebonnen verzamelen en op die manier toch nog een gedeelte van het bedrag kunnen ontvangen voor dat goede doel. Dan is het niet helemaal verdampt. meer info: http://www.doneerkadobon.nl of zo.

Audrey zei

O, zonde zeg! Misschien wil Bol.com je nog wel tegemoet komen inderdaad.

Geen Geld zei

Handige tip Daantje! Ik heb nog wat bonnen liggen en ga het gelijk proberen!

Vlierbloesem zei

Heel vaak. Die bonnen hebben altijd beperkingen wat betreft bestedingsmogelijkheden. Lang niet altijd kan ik binnen die beperkingen iets vinden dat ik hebben wil.

Daarom zijn cadeau bonnen een slecht idee. Je wisselt vrij besteedbaar geld in voor geld met beperkingen. Op het moment van aankoop van cadeaubonnen gooi je al geld weg.

Unknown zei

Mee eens! Cadeaubonnen een slecht idee, ik dacht eerlijk gezegd ook dat er geen 'houdbaarheid' mocht opstaan. Er is immers gewoon voor betaald. Beter maar geld geven, dan kan iemand dit besteden naar eigen inzicht.