Sale Solden 2023Sale Solden 2023

dinsdag 2 april 2019

Bijna het maximale boetevrij afgelost.

Vandaag eens even gekeken hoeveel er nog boetevrij afgelost mag gaan worden. Dat is nog maar 2240 euro zag ik. Goed nieuws want omgerekend is dat 248 euro per maand. Waarvan we dus al 100 euro elke maand automatisch overmaken dus die 900 euro is al geregeld. Daarnaast gaat er naar de aparte spaarrekening voor de extra’s die bedoeld zijn om af te lossen elke maand al 56,88. Dit zijn besparingen van eerdere abonnementen. En we krijgen nog drie maal 24,50 euro doordat ik bij Ziggo informeerde wanneer we weg mochten. (Kreeg half jaar korting aangeboden) al met al dus nog een 750 euro bij elkaar zien te sprokkelen en ik zit op de max. Er lopen nog twee MP verkopen twv 31 euro. Mocht ik t niet met extra’s kunnen redden dan is er nog de belastingteruggave dus halen zal ik t. Maar hoe leuk zou t zijn als t wel leuke met verkopen via MP of door de aandelen...

3 opmerkingen:

Moestuinfeestje zei

Wist je dat als dat als de huidige hypotheekrente van jouw bank ligt dan jouw afgesloten hypotheekrente dat je dan geen boeterente hoeft te betalen als je boven 10% aflost?

geldover zei

Ja daar ben ik mee bekend. Boeterente is momenteel 2,5% voor mij dit is gelijk aan de rente die ik betaal. Wanneer ik dus doorga met aflossen.Zit er nu over te denken om de spaarpot voor aflossing te gaan vullen voor volgend jaar zodat ik meteen aan t begin van t jaar de aflossing al voor een groot deel kan gaan doen. Maar wellicht dat ik t geld ook wel meer in mijn beleggingsportefeuille ga zetten zodat ik meer verschillende bedrijven in de portefeuille krijg.

nicole orriens zei

Fijn zeg! En hopelijk lukt het met de marktplaats verkopen!