vrijdag 4 januari 2019

Weer 150 euro afgelost...

Gisteren verkocht ik drie kortingscodes voor Fonq. Samen was dit 9 euro. Daarnaast verkocht ik aandelen en dat samen maakte dat ik net alweer een boeking deed van 150 euro om af te lossen.
De aandelen Kiadis die ik verkocht deed ik weg met 50 euro winst. Half uur later bleek het te vroeg want stonden ze nog 75 euro hoger. Prijs me gelukkig met wat ik wel heb want gisteren was ik elke keer net te laat en verdampte de winst voordat ik hem kon pakken.
Deze aflossing van vandaag levert me elke maand weer 31 cent op. En die tellen ook mooi door...
Ga nu maar eens even mijn eigen poetsvrouw spelen. Want met morgen de begrafenis zou het wel lekker zijn als alles vanavond aan kant is.
Gistermiddag heb ik me verwend met een Thaise massage. Zoals eerder geschreven heb ik de aanvullende verzekering stopgezet en dus maar 5 fysiobehandelingen vanuit een extra pakket via t collectief. Had mijn hele schouderpartij vast zitten en belde om kwart over een naar de Thai en kon om 14 uur terecht. En echt het was zo vreselijk fijn. Ik ben een uur lang gemasseerd letterlijk van t puntje van de teen tot aan mijn kruin. En waar ik dacht dat alleen mijn rug vast zat bleek het eigenlijk bijna mijn hele lijf te zijn. Alleen de bovenbenen waren los, de rest was allemaal stijf. De warme olie en het warme matras waar ik op lag deden me echt wegdoezelen. Het was er ook heerlijk warm.  Op de terugweg naar huis moest ik langs de supermarkt en liep bij de Aldi binnen. Daar lag een warmtemat die je op je autostoel kunt leggen. Afgeprijsd voor 4,50 euro. En ja impulsaankoop ik nam hem mee. Gelijk in t stopcontact gedaan en vind het heerlijk. Maar had ik het echt nodig? Nee absoluut niet natuurlijk....
Heb me wel voorgenomen om binnenkort mijn man ook maar eens deze massage te geven. (Tja die doe ik dan zelf😜) Voor nu was ik 40 euro kwijt en ondanks dat ik me besef dat sommige mensen daar een week van moeten eten was het me dit meer dan waard.
Echt een moment voor mezelf....ze masseren tot 22 uur s avonds zag ik. Denk dat ik een keer probeer om 20 uur of 21 uur. Lijkt me lekker om daarna zo in bed te kunnen glijden...:

2 opmerkingen:

Op naar een koophuis zei

Oh wat lekker zo'n massage, je hebt groot gelijk! Af en toe jezelf kietelen. 😉

Progresive Loans zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.