maandag 7 januari 2019

Slapend rijk worden...

Tja wie droomt er niet van. Vanmiddag zette ik een kleine stap. Want voordat ik wegdoezelde op de bank had ik er een aankooporder ingezet voor 250 stuks Fugro op 8,00 euro. Toen ik weer wakker werd bleken de aandelen 8,25 euro per stuk. Min de kisten bleef er dus mooi 42,50 euro aan mijn strijkstok hangen. Die ik trouw naar de juiste spaarrekening boekte en waar t saldo weer boven de 100 euro uitkwam. En dus deed ik weer een overboeking naar onze hypotheek. Deze maand staat de teller nu op 950 euro en we hebben er geen boterham minder om gegeten.
Wat ik trouwens wel deed vandaag was een klein restje bloemkool en de stronk in hele kleine stukjes snijden en in de vriezer gooien. Normaal zou dat weggegooid zijn maar toen ik de laatste keer eens goed de soepgroenten bekeek zag ik dat ze daar ook de stronk in kleine stukjes in hadden verwerkt.
Ik ga t in een kleine afsluitbare bak in de vriezer doen. Straks met restjes prei en restjes wortel erbij heb ik dan mijn eigen soepgroente.
Ik denk dat ik deze week geen boodschappen meer hoe te doen. Heb vandaag bloemkool gegeten, heb nog een pond witlof en er staat nog wel een blik of pot. Woensdag eten we bij mijn ouders. Deze maand haal ik zo min mogelijk in de supermarkt. Kastjes wat leger en de knip wat voller. Of nou ja als ik einde van de week denk dat heb ik goed gedaan dan boek ik weer wat weg naar de hypotheek. Wil de flow erin houden namelijk....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

IK eet al jaren de stronken van mijn bloemkool en broccoli. Ze gaan in de soep, maar ook in mijn pastasaus. Ik las van de week ook een tip m uienschillen en schillen van verschillende groentes in de vriezer te bewaren om er bouillon van te trekken als je soep maakt, scheelt weer een bouillonblokje. Ans

Progresive Loans zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.