dinsdag 18 april 2017

Wat is een normaal budget voor een weekend?

Ik zit de hele dag al te broeden op met welk budget ik wil beginnen volgende week. Eerst dacht ik aan 100 euro, maar als ik dit 52 weken doe dan heb ik alsnog 5200 euro op jaarbasis nodig en zoveel geld maak ik anders ook niet op in een weekend. Dan 50 euro doen? 2600 op jaarbasis klinkt al beter. Misschien is het een goed idee om geld dat ik over hou in een aparte pot te stoppen zodat daar de extra campingbenodigheden en het geld voor de grote vakantie uit gehaald kan worden. Als ik goedkoop boodschappen doe om deze mee te nemen naar huis doe ik dat dan uit de pot of gewoon van t andere huishoudgeld?
Wat is overzichtelijk?

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Zelf geen ervaring maar buuf en gezin vertrekken elk weekend met redelijk weer naar de caravan met twee bigshoppers vol met boodschappen. Alleen in het seizoen.
Ze hebben een skottelbraai en daar koken ze alles op. Wij zijn wel eens een dagje op bezoek geweest en toen aten we hamburgers erop. Hoeft niet zo duur te zijn.
Ilse

Anoniem zei

Ik ga regelmatig kamperen. Ik heb normaal 50 euro huishoudgeld in de week, voor een weekend kamperen van vrijdagmiddag tot maandagmorgen neem ik hooguit de helft. Ik eet net zoveel als thuis,niet elk weekend extra's enzo. Ik kook ook net zo zuinig als thuis. Wat ik soms wel doe is donderdag een rijstsalade maken voor vrijdag. Die kan dan lekker intrekken en dan eet ik vrijdag lekker makkelijk.

Amandjuh88 zei

50 euro vind ik best een hoog bedrag. wij nemen als we op vakantie gaan vaak een pan macaroni mee, nasi oid. Dan kunnen we daar meestal de 1e en 2e dag van eten. Eventueel een salade erbij. Het hoeft echt niet duur te zijn als je er evenuit gaat, elk weekend een extraatje is ook niet echt nodig. Ik denk dat je voor een weekend makkelijk toe moet kunnen met 20 euro.

Kopka zei

Toen wij de caravan nog hadden deed ik niks bijzonders. Gewoon als thuis, dus net zo duur. Meeste op de skottelbraai, maar vaak ook gewoon koken op het fornuis.
Af en toe bbq, dat is misschien wat duurder dan gewone maaltijd.

Anoniem zei

Mijn ouders deden op de camping niet gekker dan anders. 1 keer bbq, 1 keer ijs eten, 1 uitje en 1 keer uit eten. Voor de rest gekookte aardappel, groente, gehaktbal, pasta, soep met brood en aanmaaklimonade. Oftewel in 3 weken ging er omgeveer 300 euro extra uit.

Wel verhuurden mijn ouders de caravan en konden ze de staplek en het onderhoud betalen van de verhuur.

Vlijtig Liesje zei

Dat is een goede vraag zeg. Ik heb geen ervaring met kamperen, maar het mooist zou denk ik zijn hetzelfde budget aan te houden als thuis?