maandag 17 april 2017

Camping en de kosten..

Zo de eerste twee weekenden hebben we op de camping geslapen. En een ding  heb ik ervan geleerd. Als we niet opletten zijn we binnen afzienbare tijd failliet. Nou ja de eerste week sloegen we cola in van een merk en maar 49 cent per fles. Ik gaf al aan prima maar doordeweeks drinken we gewoon ranja net als anders want anders wordt t nog duur. Nou daar is weinig van terecht gekomen. Ook zijn we elke week al een keer uit eten geweest. Komen dan wel met 20 euro toe voor vier personen maar dat loopt toch wel op als je dat elke keer gaat doen. Ik zit er nu aan te denken om toch een budget te maken voor t weekend. Gewoon een aparte portemonnee met geld mee. Aan de andere kant besef ik me ook dat we nog een aantal zaken hebben aangeschaft die eenmalig zijn maar die je aan t begin van t seizoen vooral tegenkomt als zijnde nodig. Volgende week eten we lekker een pan soep met brood en neem ik t tosti-ijzer mee. 
Afgelopen weekend was t wat duurder maar kwam er visite waarmee we hebben gegourmet en wilde ik wat lekkers bij de koffie. En wat lekkers bij de borrel etc etc. Volgend weekend kalm aan doen anders kun je ons straks van de camping af rollen....

8 opmerkingen:

Anoniem zei

Ja als je niet uitkijkt geef je zomaar meer uit dan de bedoeling was.
Bevalt het verder goed op de camping?

Anoniem zei

Uit eten met 4 personen voor 20 euro?!? Wat eet je dan....?

Anoniem zei

Neem je man mee en het geld gaat rollen of ook wel gezegd ....vlieg je zak uit. Zeer herkenbaar en ik volg je voorbeeld met een aparte portomonee.
Graag willen wij het lang kunnen volhouden en ja dan moet je ook blijven opletten in het weekend.

Anoniem zei

Er zijn mensen die friettent of mac Donalds ook uit eten noemen. Ik persoonlijk niet dus ik zou nooit voor dat bedrag kunnen uit eten.

geldover zei

Ja kids vinden t heerlijk en het is waar als zij zich vermaken hebben wij t ook fijn

geldover zei

Deze keer namen we allemaal een halve schnitzel met saus,omdat we van de lappen van de vorige keer de helft mee naar huis namen. En ook twee porties patat. We hebben dit keer ong nog een driekwart schnitzel meegenomen en er bleef nog een halve portie patat over. Amerikaanse porties.

geldover zei

We hebben ook al een keer pizza gegeten toen drie pizza's van 7,50 euro genomen. Volgende keer kunnen we met twee ook toe en laten we t bezorgen dat scheelt de kosten van t drinken.

Vlijtig Liesje zei

Het is denk ik ook een kwestie van je ritme en gewoontes vinden daar? Maar een aparte portemonnee lijkt me anders een goede oplossing.