maandag 27 maart 2017

Campingperikelen

Ja ik weet het is even rustig op mijn blog, afgelopen drie weekenden waren we dan ook druk in de weer om de caravan op de plek te zetten en de vlonders en t vloerkleed in de tent te zetten. Omdat het voor ons de eerste keer is is alles een grote puzzel want we hebben dunne en dikke stokken en meerdere onderdelen in verschillende zakken zitten. Tot dusverre is het gelukt de caravan waterpas te zetten de voortent er strak voor te zetten en een bijzettent die aan de voortent vast zit ook eraan te bevestigen. Afgelopen weekend kwamen we voor de verrassing te staan dat de caravan zelf geen gasaansluiting meer had en t gas onder de caravan wegliep. Is in ons geval niet heel erg want wil straks toch graag in de tent gaan koken. Zondag hebben we ons gered met het gourmetstel wat ook nog eens reuze gezellig was dus die blijft mooi in de caravan staan. 😂 nou pauze van t werk voorbij dus An de arbeit

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Ik kan me voorstellen dat het nog een hele puzzel is zo'n eerste keer. Maar wel gezellig en leuk om zo samen te doen denk ik!

Lot zei

Dat voortent en gewone tenten opzetten was altijd vermakelijk als je op een camping stond. Sommige waren zo ervaren en op elkaar ingespeeld, anderen kamen in huweljkscrisis!