maandag 17 oktober 2016

Dagje strand

Vandaag heerlijk een dag naar t strand geweest met het gezin. En ik moet zeggen ik had de week niet lekkerder kunnen beginnen. Ik voelde letterlijk alle stress wegwaaien. Zou willen dat we dichter bij zee woonden. Voelde me echt compleet gelukkig. We hebben lekker een stuk gelopen, onze jongste dochter deed een poging om zandkastelen te bouwen en toen ze eenmaal een grote heuvel in t vizier kreeg ging ze erop liggen en claimde hem alsof ze hem eigenhandig had gemaakt. Zo grappig om te zien.
We hadden zelf lekker warme chocomelk meegenomen en wat te eten dus qua kosten viel de dag ook enorm mee.
Diesel en parkeerkosten.
En we hebben een halve emmer met schelpen meegenomen waar ik weer een mooie krans van wil gaan maken. Leuk voor onszelf aan de schutting of wellicht als verjaardagscadeau.
Ben er erg blij mee. Vandaag nog een zak met beukennootschillen op de kop zien te tikken want daar heb ik ook supermooie kransen van gezien op Pinterest en die wil ik natuurlijk ook maken. 
Nu eerst maar eens even wat in huis aanpakken want dat is toch ook wel een dingetje aan t worden loop enigszins achter en t zou fijn zijn als dat ook aan t einde van de week is opgelost.

2 opmerkingen:

huis tjokvol zei

oohhh heerlijk,ja ik wilde ook wel dichterbij het de zee willen wonen,daar kun je je echt even heerlijk vrij voelen he.

Vlijtig Liesje zei

Wat heerlijk dat je jezelf gewoon helemaal voelde ontstressen! Fijn zo'n begin van de week.