Sale Solden 2023Sale Solden 2023

zondag 7 juli 2024

Nog twee weken tot de grote vakantie.

NOg twee weken te gaan tot de grote vakantie. Ik vind dit altijd twee vervelende weken. De kids zijn nauwelijks op tijd naar bed te krijgen op de een of andere manier. Ik heb altijd t idee dat mijn hele huishouden ontploft net voor t moment dat ik alles op orde wil hebben voor de vakantie. (Ik ga zo beginnen met een lijst maken met wat ik de komende 1,5 week allemaal nog wil doen.) De oudste is klaar met school hangt dus ook veel thuis en om me heen. Ik raak er altijd van uit mijn doen. Afgelopen week heb ik even heerlijk mijn dlag geslagen bij Kruidvat. Ze hadden mooie aanbiedingen en de happy harmonie voor onder de douche was nu maar een euro. En echt altijd als ik die gebruik heb ik t gevoel dat ik de dure rituals te pakken heb. Voor de kinderverjaardagen sloeg ik vast allerlei lekkere parfums in met 50% korting. En t favoriete geurtje van mijn dochter was ook heel goedkoop dus daar ook twee van meegenomen. Scheelt bij andere aanbiedingen vergeleken alsnog 20 euro per flesje. (Later bedacht ik me dat ik mezelf een koopverbod op parfums had opgelegd ivm de grote hoeveelheid die ik nog in huis heb) Nou dat is me duidelijk dus niet gelukt. Ik ga straks nog eens even door mijn badhanddoeken. De slechte gaan mee naar de camping en deze mogen dan weg als we ze gebruikt hebben. Ik hoop dat de temperaturen nog wat beter gaan worden al hebben we tot nog toe ook nog weinig te klagen. Meestal zitten we lekker buiten. Over buiten gesproken, bedenk me nu de tuin en de oprit moet ik ook nog onkruidvrij maken. Nou dat dan ook maar op die lijst. Moeten jullie nog lang wachten voordat jullie vakantie hebben en hebben jullie ook t idee dat er dan ineens nog van alles in huis moet gebeuren?

3 opmerkingen:

Lot zei

Parfum voor kinderverjaardagen? De tijden zijn veranderd, mijn dochter is nu 45 en toen zij kind was had je dat echt nog niet. Begrijp dat niet zo goed allemaal dat dat al zo vroeg wordt gebruikt net zoals creme tegen verouderen.

Wij gaan pas eind september maar zijn dan ook al oud, half 70 en bijna 80, we moeten eerst maar zien dat we dat halen!

Anoniem zei

Wij krijgen eind juli nieuwe (kunstof)kozijnen en ramen boven, na 20 jaar hier wonen en boven nog geen dubbel glas echt aan toe. Maar ik wil het boven dus goed opgeruimd hebben zodat ze daar goed aan de slag kunnen en er niks in de weg ligt.Dus daar moet ik nog even mee aan de gang, is al redelijk opgeruimd maar misschien ook nog wat verplaatsen enzo. Als de ramen geplaatst zijn gaan we daarna nog fijn een weekje op vakantie naar Duitsland.
groetjes An

nicole orriëns zei

De laatste loodjes.... Wij hebben hier eigenlijk geen vakantie, dus bij ons zijn er geen laatste loodjes.