Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 28 maart 2024

Het is weer hard hollen en stilstaan

Maandag mocht ik mijn schoonmoeder naar het ziekenhuis brengen voor een nieuwe knie. Daarom deed ik zondag al wat voorwerk door even wat extra op te ruimen en aan te pakken. Het ging me goed af en ik had die avond dan ook een heel voldaan gevoel. Maandagmorgen half zes ging de wekker, toen ze om 10.30 uur naar de operatiezaal werd gereden ben ik nog even bij de plaatselijke kringloop langs geweest. Daarna naar huis en daar kwam alle vermoeidheid eruit en heb ik eerst 1,5 uur bij geslapen. Daarna nog wat was in de machine gegooid en buiten opgehangen. Dinsdagmorgen zette ik een koptelefoon op met een true crime en deed van allerlei huishoudelijke zaken. Mijn stappenteller gaf s avonds echt heel veel stappen aan en ik was ook erg tevreden. Woensdagmorgen merkte ik dat mijn hele lijf in de weerstand zat. Ik moet zeggen dat ik dinsdagavond een eczeemaanval kreeg en daar ook een tablet voor heb ingenomen. En woensdag is er dan ook nauwelijks wat uit mijn handen gekomen. Vandaag ga ik proberen om een en ander gpad te strijken, vanmiddag werk ik bij de kringloop en morgen hoop ik naar de camping te kunnen met t hele gezin. Ik hoop zo dat we de zon een beetje gaan zien want wat warmte in mijn botten doet mijn batterij meteen weer opladen. Jullie al plannen voor aankomend weekend?

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb een huisje met een sauna geboekt. Dichterbij de bezoekjes die we gaan afleggen. En die warmte op mijn huid.. die gaat er komen.
Vandaag om half 5 op met de kleuter, om half 9 op school. Om 11 uur naar de kerk met school. Daarna boodschappen gedaan.
De stofzuiger was rond voor 8 uur en de 1e twee wassen van de 4 voor vandaag hangen te drogen. De bedden zijn verschoond, de badkamer is fris en de wc gedaan.
Zo nog even de tassen inpakken en de 3e en 4e was afwerken (de 3e is met een kwartier klaar en de 4e duurt 40 minuutjes).
Om half 3 met ingepakte auto naar school en dan eten bij mijn zusje.
Maandag om half 3 naar huis, thuis eten en 4 wassen opvouwen. Dan 5 nachten werken en slapen tijdens schooltijd.

nicole orriens zei

Ik kijk uit naar een heel rustig Paasweekend zonder plannen.