Sale Solden 2023Sale Solden 2023

dinsdag 14 november 2023

Oogontsteking

Heb mijn beide ogen flink ontstoken. Vorige week had ik er al last van. Alsof ze elke keer even een hand zand in de ogen gooiden en dit achter mijn ogen terecht kwam. Ik had nog nieuwe oogdruppels dus druppelde trouw in de veronderstelling dat ik last van droge ogen had. Maar vorige week toen mijn eigen huisarts mijn schoonvader hielp heb ik haar al wel in de gang vastgeklamd om te vragen of ze iets beters voor me had. Daarvoor moest ik echt even langs. Gisteren dus zalfje met iets antibacterieels erin gekregen. Maar mijn ogen voelen beurs. Daarbij heb ik nog naweeen van vorige week. Ik ben echt zo verschrikkelijk moe. Kan t niet anders beschrijven. Ik slaap 's middags een uur op de bank en tegen 19 uur ben ik weer anderhalf uur onder zeil om met moeite nog een uur wakker te blijven voordat ik weer ga liggen voor de nacht. Voordat mijn hoofd t kussen raakt ben ik weer weg. En er komt weinig uit mijn vingers...Baal zo vreselijk van mezelf, maar weet dat ik echt kalm aan moet doen. Het liefst hield ik een winterslaap denk ik. Maar met de twee meiden moet ik door. Ik tank bij waar ik kan en laat uit mijn vingers komen wat nog wel lukt. Het zal vast wel weer beter worden....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Geef jezelf de ruimte om te rouwen (ook als je het aan zoet komen is het nogal een gebeurtenis).
Veel mensen hebben behoefte aan meer slaap in de herfst en winter. Nu met de verzette klok kun je wel een maand ontregeld zijn.

En niet vergeten, de periode voor het regelen rond de begrafenis heeft je ook een heleboel energie gekost.

Mijn moeder is 3 jaar geleden overleden, ik had een huilbaby van nog geen jaar oud, mijn vader heeft net een aanleunwoning gekregen(eigenlijk is dat onvoldoende maar dit was er nu vrij en zodra het kan schuift hij door. De huilbaby is nu een schoolgaande kleuter. Tussendoor heb ik ruim een jaar in de. Kreukels gereden door een dronken automobilist.
De afgelopen 2 maanden heb ik elke schooldag niets gedaan dan huilen of slapen. Juist omdat mijn leven nu eindelijk rustmomenten kent komt het er uit.

orriens nicole zei

Wat akelig lijkt me dat! Hopelijk herstellen je ogen zich snel.