Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 28 september 2023

Wat zou je aan mij willen vragen?

Nou ik vraag me dus af wat jullie van mij zouden willen weten...kom maar op met jullie vragen...ik zal kijken welke ik wel en niet wil beantwoorden...

6 opmerkingen:

Lot zei

Leuk om dat in een topic te vragen.

Tijd geleden las ik over je geworstel met je gewicht en exceem. Hoe is daar nu mee.
En welke regio wonen jullie.
En wat voor namen hebben jullie dochters, vermoemd of zelf gekozen

Mevrouw Niekje zei

Mijn vraag gaat over scholing en werk. Ik vind het altijd interessant om te horen wat mensen voor opleiding(en) hebben gedaan en welk werk ze nu doen. Dat is heel vaak, zeker als je al wat jaartjes ouder bent, iets totaal anders dan waar ze ooit begonnen zijn. Dus: hoe zag jouw schoolloopbaan eruit en welke banen heb je gehad en wat doe je nu? (drie vragen, hoop dat dat ook mag!)

geldover zei

@Lot mijn gewicht en mijn eczeem zijn nog steeds een heikel punt. Van de week toen t weer wat omsloeg zat ik weer aan de medicatie. Daarnaast blijft mijn gewicht een probleem. Ik krijg de knop niet goed om. En dat doet veel in mijn hoofd kan ik je zeggen het is echt niet makkelijk ik doe er maar niks aan, maar een serieuze verslaving. We wonen in de kop van Overijssel. De namen van mijn dochters zet ik liever niet neer daar ik enigzins prive probeer te bloggen. Wel kan ik zeggen dat ze vernoemd zijn. Niet naar familieleden, maar naar mensen die we in ons leven hebben ontmoet en waarbij ik de (hollandse) naam zo mooi vond dat ik die meteen met mijn man deelde en aangaf als e ooit kinderen krijgen dan graag deze naam.

geldover zei

@mevrouwNiekje.
Ik heb eerst de Havo afgerond, daarna begonnen met SPH, helaas door ziekte was dit voor mij niet te doen. Toen de opleiding Aw/Spw gedaan uiteindelijk diploma voor gehaald. Ben echter nadat ik t behaald had in een fabriek gaan werken waar ik vakantiewerk deed, van daaruit naar een taxicentrale en toen daar een nieuwe leidinggevende met een kudde nieuwe medewerkers die zij allemaal kende kwam werken die niet het fatsoen hadden om mensen netjes te woord te staan kwam er een flyer op mijn pad van de bank. Daar heb ik bijna 17 jaar gewerkt en heb ik bij een reorganisatie gekozen om eruit te stappen. Heb toen nog een jaar op een klein verzekeringskantoor gewerkt, maar tijdens corona werd ik daar gek. Kinderen alleen in huis en de ambulances vlogen af en aan en de kerkklokken gingen meerdere malen per dag. We zaten midden in t zwaarst getroffen gebied. Ik ben dus gestopt en tot op heden ben ik niet weer begonnen met betaald werk. Ik werk nu een middag als vrijwilligster bij een kringloop. Of ik ooit weer ga werken weet ik nu nog niet. Ik merk dat nu ik thuis ben ik veel minder geld nodig ben voor ons dagelijks leven en uiteindelijk hebben we dus nauwelijks ingeteerd op ons spaargeld.

Mevrouw Niekje zei

Hoi Geldover, wat een interessante loopbaan heb jij achter de rug en leuk om te lezen hoe je er nu over denkt mbt werk. Fijn dat je de keus kon maken om niet te werken en je op andere manieren nuttig te maken en te vermaken. Natuurlijk logisch dat je veel tijd met je gezin doorbrengt, en nogmaals fijn dat dat kan! Dank je wel voor je uitgebreide antwoord!

Lot zei

Het is ook zo moeilijk je voor 200% in te zetten naar een gezonder gewicht. Is het ook gerelateerd gewicht en exceem en conditie van je darmen ? en wat zou er nodig zijn om de knop om te zetten.
Mijn dochter heb ik vernoemd naar een collega waarmee ik maar 6 weken in horeca werkte, dat liep zo soepel tussen ons, en vond het een mooie naam.