Sale Solden 2023Sale Solden 2023

woensdag 1 maart 2023

Belastingaangifte gedaan

Nog nooit zo snel mijn belastingaangifte gedaan. Alles gecontroleerd en niks geen bijzonderheden dus nog even de aftrekposten heen en weer geschoven wat een dikke 300 euro scheelde. Meest gunstige verdeling opgezocht en verzonden. Zelfs met storingen omdat iedereen probeert in te loggen was ik binnen de 10 minuten klaar. Vorig jaar bleek dat de aangifte niet goed verzonden was en daardoor kregen we pas laat t geld. Dit jaar verwacht ik dus bij een van de eersten te zijn. Elk jaar denk ik dat we nu eens moeten gaan betalen of niks meer krijgen maar ook dit jaar kunnen we er weer een dikke 4 maanden onze hypotheek van betalen. Blij dat t gedaan is... Hoe snel ben jij met je aangifte en doe je hem zelf of laat je hem doen?

3 opmerkingen:

Lot zei

Geen idee wanneer ik die ga doen als ik zin heb.
Vanmorgen was op radio 1 een intervieuw met iemand vd belastingdienst dat het niet uitmaakt wanneer je het invult. Pas in april gaan ze verwerken en niet op volgorde van binnenkomst. Hoe dan wel werd niet verteld

Anoniem zei

De belastingdienst geeft dit jaar toch de beste verdeling? Het verbaast me dan ook dat je met schuiven toch nog iets meer terug krijgt.

Ellen zei

Ondanks de storing is het gisterenavond laat in de avond nog gelukt om de belastingaangifte te kunnen invullen en te verzenden.
Vorig jaar hadden wij in mei al ons geld terug en dat is toch weer mooi meegenomen.