Sale Solden 2023Sale Solden 2023

donderdag 28 november 2019

Nieuwe baan

Oh ben zo’n blij ei. Ik heb de nieuwe baan. Gisteren mocht ik op tweede gesprek. Er zat een nieuw persoon tegenover me. Vroeg nog een keer wat ik hiervoor gedaan had en binnen vijf minuten ging het gesprek over zijn gezin en werd t erg gezellig. Kwartier later gaven ze aan dat wanneer ik geen bezwaren had ze me de baan wilden aanbieden. Leuk. Heb aangegeven dat ik graag een ochtend wil meelopen met mijn nieuwe collega maar dat ik dus er echt voor wil gaan. Mijn andere verzoek was even op de afdeling kijken. Nou dat werd ook geregeld. Onder genot van een bakje koffie mezelf even voorgesteld en met iedereen gezellig bij elkaar even een kwartiertje gekletst waarna ik ze weer aan t werk heb gestuurd.😂. Haha zo’n sfeer dus. Kijk er enorm naar uit. Het is een functie waarbij ik alles wat ik in mijn vorige baan op verschillende afdelingen mocht doen nu kan samenvoegen in die ene functie. Ik kan dus weer op zoek naar een huishoudelijke hulp. Afhankelijk van hoe t gaat lopen voor 1 a 2 dagen per week. Ben nog aan t brainstormen wat ik volgende week zal meenemen. Lijkt me we leuk een leuke tekst op een lekkere taart. Mooie binnenkomer.

5 opmerkingen:

Lot zei

Gefeliciteerd

Anoniem zei

Beste,

Gefeliciteerd met je baan. En iets lekkers meenemen op je eerste werkdag. Ik zou het niet zo snel doen. Maar misschien is een speculaasje een goed idee. Pas in de tijd van het jaar.

groet an

anja zei

Dat klinkt als een gezellig bedrijf! Gefeliciteerd. Ik zou ook niet direct iets lekkers meenemen op je eerste werkdag, misschien aan het einde van de week of maand, zo van "dank jullie wel, het bevalt me hier goed". Dat weet je immers nog niet als je start. Even nog een vraagje over Aldi, is dat koopjesjagen landelijk? Ik zie het niet vermeld op de website, en heb in vorige jaren wel eens opruimingen van oud assortiment gezien in de winkel, maar niet voor deze superlage prijzen.

leven zonder schuld zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
nicole orriens zei

Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws zeg!