vrijdag 19 oktober 2018

Herfstvakantie

Voor ons begint vandaag de herfstvakantie. Ook daarvoor heb ik me weer kosten bespaart via Social deal. Ik kocht nl zwembadkaartjes waarbij ik voor 4,50 euro met 2 volwassenen en drie kinderen mag komen zwemmen. Die we waarschijnlijk vandaag gaan inwisselen omdat onze kids vandaag een studiedag hebben. En voor volgende week kocht ik voor vier personen een uur bowlen met voor of na de tijd een heerlijke schnitzel dit voor 46 euro. Hier komt t drinken eerlijkheidshalve nog over heen maar dat redden we met tien euro weet ik van de vorige keer. Verder rijden we wellicht nog een dagje naar de camping om de caravan aan mijn moeder te laten zien en een dagje Duitse dierentuin te doen. Deze keer wordt het naar alle waarschijnlijkheid Rheine waar we voor 28 euro met 4 personen binnen staan. Mocht je een groot gezin hebben dan is een familiekamers voordeliger omdat je dan met alle kids onder de 18 naar binnen mag op een familiekaart van 30 euro. Eerder waren de bolderkarren tegen borg een dag gratis, daar vragen ze nu een bijdrage voor dus nemen we een buggy mee. Drinken en bolletjes en snoepjes gaan mee. Tussen de middag halen we wel een patatje maar weet kog dat die prijzen ook zeer redelijk waren. En persoonlijk vind ik een kroket die ik dan tussen een eigen meegenomen bolletje stop ook heerlijk. Sausjes neem ik in kleine bakjes mee. Vanmorgen zag ik een bod op het mansbakje of centenbakje welke ik op MP heb gezet. De biedster komt uit de buurt dus hoop dat ze de koop wenst door te zetten dat zou weer 5 euro op de hypotheek zijn. Ik ga nu even snel de kamer doen, daarna de tas klaarmaken en nog tien of twintig dingen op MP zetten. Veel plezier vandaag en gaan jullie nog leuke dingen doen in de herfstvakantie of hebben jullie de vakantie er al weer op zitten en zo ja hebben jullie dan nog leuke tips?

2 opmerkingen:

nicole orriens zei

Wat ben je goed bezig. Als ik dat zo lees weet je flink te besparen op dingen terwijl je toch leuke dingen gaat doen. Zelf heb ik geen specifieke plannen voor de herfstvakantie.

Anoniem zei

Wat een goed idee van je die 200.000 hokjes. Veel beter te behappen dan een andere manier. Ook leuk om bij andere spaardoelen hokjes te gebruiken. LZV