zaterdag 3 december 2016

Vier weken loon

Pff de overstap na t vier wekenlang van manlief zit kennelijk toch niet zo goed dan dat ik werkelijk dacht. We moeten nog een week en voor mijn gevoel blijf ik de betaalrekening bijvullen vanaf de spaar. Vanmorgen net op tijd anders had manlief een probleem gehad bij de benzinepomp. (Wilde even kijken of ie al onderweg was en kwam er zo achter dat er wel heel erg weinig ruimte voor de tankbeurt overbleef) volgende maand dan toch maar even strak op de boodschappen ed zitten en misschien eens even in kaart brengen of de uitgaven ook veel anders zijn geworden. Het zou ook kunnen dat komende maand een hele goede maand qua onkostenvergoeding gaat worden en dat dit de reden is. Want ja als man veel onderweg eet dan tikt dat behoorlijk aan, maar dat zie je einde van de maand dan terug. 
Mijn beleggingen gaan deze maand ook echt bar slecht, heel af en toe denk ik ik stap uit en dan stort ik t geld in de hypotheek zodat ik zeker 3,5% opbrengst heb. Maar ja ik weet ook dat het een momentopname is. Helaas is er ook geen geld over om nu bij te kopen, want dat zou dan wel lekker zijn nu alles laag staat. Misschien einde van dit jaar als mijn reserveringen allemaal uitbetaald worden van het werk. 
Nou ga eens even kleren aantrekken zodat ik met mijn oudste eens even haar ogen kan laten doormeten 

5 opmerkingen:

financieelonafhankelijkblog.nl zei

Inderdaad een momentopname, die beleggingen. Vooral niet door laten leiden. Succes!

Het komt goed zegt mijn gevoel zei

Ik heb altijd al moeite met 4 weken loon gehad
De datums verschuiven dan namelijk per maand
En dan dacht ik altijd dat ik nog veel te besteden
Had maar dat is dus niet waar.
Heb er nog steeds moeite mee.

Dertiger zei

mijn man heeft ook al jaren 4 wekelijks loon (en ik verschillende bedragen op verschillende data, afhankelijk wanneer de ouders van mijn opvangkinderen betalen...;) ) om die reden besloten dat al t inkomen naar de spaar gaat en de 1e van de maand een maandbedrag naar de betaalrekening ;) extra inkomen blijft op die manier ook gelijk op de spaarrekenign...

LegeZakkenVrouw zei

Echt verschrikkelijk vind ik het vierweken loon. Vooral doordat het elke maand een andere datum komt.

LegeZakkenVrouw zei

Echt verschrikkelijk vind ik het vierweken loon. Vooral doordat het elke maand een andere datum komt.