donderdag 3 december 2015

Gratis winkelen

Dacht ik ga eens even een poging doen om de kast op te ruimen. Nou dat was nog eens leuk, ik kwam er namelijk allerlei cadeaubonnen tegen. Het begon met een bioscoopkaartje leuk leuk leuk die moeten we in de kerstvakantie maar eens tot zijn recht laten komen. Vervolgens voor 25 euro bij de bloemenwinkel (laat ik daar nog vanlaatst net iets leuks hebben gezien) een kaart van de Kruidvat toch maar eens even in de knip doen want daar kom ik redelijk vaak.een nationale tijdschriftenbon twv vijf euro weet niet zo goed wat ik daarmee wil omdat ik sowieso moet bijbetalen dan.30 euro shoptegoed voor een kledingwinkel van de meiden. Tel daar nog een bijna 200 euro bij op die ik nog bij de Hema kan stukslaan en ik ben dus rijk. Moet ook nog een andere kast nakijken want ik denk dat er nog meer bioscoopkaartjes moeten zijn. ;-)
Ik kan dus binnenkort fijn een middag de stad in zonder al teveel geld uit te geven. 
Als ik niets te vragen weer vraag ik een cadeaubon maar deze vind ik dus zelfs lastig uit te geven. Hebben jullie wel eens bonnen die maar blijven liggen?

3 opmerkingen:

johmar zei

ik vraag dan meestal vvv bonnen omdat je die bijna overal kunt inwisselen en zorg er voor dat ze niet al te lang blijven liggen, zonde zei een collega want dan koop je er dus iets voor wat je toch al wou kopen en niet perse iets leuks, nee hoor want dan houd ik het geld wat ik daar anders voor nodig had voor iets leuks, dat geld stop ik dan in een potje, dat is langer houdbaar dan de meeste cadeaubonnen.

Kopka zei

Vooral die van Hema vind ik fijn. Daar hebben ze erg leuke en goede kinderkleding.

geldover zei

Kinderkleding koop ik dan weer altijd op de rommelmarkt of via een grote partij op MP waarbij ik de rest weer opstuur naar VInty