donderdag 6 augustus 2015

Hellup wateroverlast

Pff ben d'r weer even klaar mee. 
Vanmorgen deed ik niets anders dan met doekjes en schoonmaakmiddel lopen.
Dochterlief had vanmorgen de krullen in de kop en weigerde simpelweg om een luier voor te hebben. Aangezien ze haar grote boodschap trouw al elke morgen op de pot doet dacht ik ach laten we t maar eens proberen dan. Pot pontificaal in het midden van de kamer en daar ging de kleine naaktloper. Op het moment dat ik de luier voorstelde rende ze de kamer door want nee dat wilde ze niet. Prima om vijf minuten later het eerste ongelukje te bespeuren. Heb een plavuizen vloer dus hup sopje erbij schoonmaken en aangeven dat ze t op t potje moest doen. Nog geen vijf minuten later bespeur ik de volgende plas. Das wel erg snel nou ja dan zal ze nu wel klaar zijn. Tien minuten later ligt er een plasje op de achterplaats waar mw met de kinderwagen over heeft gebanjerd en nee t was geen plaatselijke regenbui. Dus emmer regenwater erbij en klaar. Na nog een plas in de keuken waarbij mw zelf al zo er was dat ze hem wel even met de theedoek zou schoonmaken was ik er klaar mee. Luier aan en plas vooral zoveel je wil. Mama heeft echt iets beters te doen.

3 opmerkingen:

Miss Milla at Home zei

Herkenbaar hoor! Ik heb op een gegeven moment het tapijt onder de salontafel gewoon moeten weggooien, niet meer schoon te krijgen door al de plasjes die erop gebeurd waren. Komt wel goed, als de tijd er rijp voor is!

Kopka zei

Hahahaha herkenbaar!

e zei

tip! Achter de computer zetten met het filmpje van Prinses potje. Ik zette de tweeling op de stoel en dan het potje op de stoel. Dus ze zaten verhoogd op een potje zeg maar... en dan als er een plas komt natuurlijk heeeeeeeeeel veel complimentjes maken :)
Wat ook wil helpen is een onderbroek aan zodat ze voelt dat ze nat wordt.
Hier een tweeling van net 4 die vorig jaar zindelijk is geworden..