donderdag 12 april 2012

Lekker opgetut

Vanwege mijn eczeem lukt het niet elke dag, maar vandaag moet ik zeggen dat ik er best lekker uitzie. IK heb geen last van mijn eczeem vandaag en heb vanmorgen dan ook de tijd genomen om me eens lekker op te tutten. Afgelopen zaterdag toen we uit eten gingen met de buren had ik me ook al even uitgesloofd en kreeg zowaar een compliment van mijn man. Vandaag dus in de herhaling. En echt wanneer alles 'normaal'is (wat voor mij dus abnormaal is), dan is het zo veel leuker. Ik voel de zon achter de wolken, ik hoor de vogels veel harder fluiten, niets is me te veel. Heerlijk. Lekker genieten. Vandaag is mijn schoonvader jarig. Ik moet nog een cadeautje voor hem verzinnen. Als er neits beters naar boven komt wordt het een mandje met shampoo, bodylotion, en sokken. De man heeft om de haverklap de sokken kapot, dus kan wel weer een paar paar gebruiken. We hebben het al eens eerder gegeven, daarom vind ik het nu minder leuk..., moet er nog even op broeden dus. Nu de was in de kast opbergen en mijn schat van gisteren herstellen. Ik heb een heel mooi gehaakt sprei op de kop kunnen tikken bij de kringloop. er zitten een paar kleine gaatje in dus even kijken hoe ik deze weer netjes in het gareel krijg.... Ook een paar kleine waxinelampjes van riet voor aan mijn tak. 0.20 ct per stuk dus daar kan ik geen buil aan vallen. En een hele grote vetplant voor 1,50 euro. Met van die lieve kleine knopjes. Daar werd ik gisteren dus blij van. Ik heb vannacht weer eens heel erg goed geslapen. Ik heb weer gedroomd en dan weet ik dat ik dus heb bijgetankt. Nou fijne dag en mochten jullie nog een cadeau weten voor een man van 70 dan hoor ik het graag.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Misschien leest hij graag? Dan een boekenbon, of leuke tijdschriften? Heeft hij een tuin? Dan misschien tuingereedschap, plantjes, zaden, enz. Een lekkere after-shave, of een vlot poloshirt?
Tja, voor een man is het altijd moeilijk! Fijn, dat je je zo goed voelt!
Groet, Tineke.

Lekker Leven Met Minder zei

Wij halen voor mijn schoonvader inderdaad meestal iets uit het rijtje van Tineke, vooral lezen doet hij graag.

Anoniem zei

Een ervaring of cursus? Photoshoppen-voor-senioren, parachutesprong, dagje op de Rijn? De lokale seniorenacademie/buurthuis/bibliotheek heeft misschien een cursus die hem interesseert?

Siebrie

inrustigvaarwater zei

Avondje theater?