maandag 2 maart 2015

T begin is er....

Vandaag weer een dagje gewerkt. En gelijk maar strak ingezet. Ik wil weer afvallen en geld erbij op de rekening. Vandaag dus geen eten in het restaurant gehaald maar zelf appeltjes meegenomen. Op t werk zelf aangekomen bleek er behoefte aan mensen die wilden overwerken. Heb twee uurtjes aangeboden, je wordt er niet rijk van maar aangezien we dan ook t eten op kosten van de zaak kunnen bestellen hier ook gebruik van gemaakt. Eten we morgen wat ik vandaag zou eten scheelt weer een dagje.
Werken zelf ging wel lekker.
Heb vandaag ook nog even berekend wat we waard zijn.  127000 euro ben ik heel erg blij mee. Veel geld zit in de woning maar vooruit het is er fictief toch. 
Gaan we van de week nog even lekker belastingaangifte doen zodat er bog wen paar duizend bij komt binnenkort. Tralala Life is good for us.

2 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Goed van je! Het lijkt me best moeilijk om niet naar het restaurant te gaan als het zo dichtbij en makkelijk is. Petje af dus!

Gewoon Vlijtig zei

Heerlijk hè. Hier stroomt dit jaar de geldboot ook fijn binnen. De belasting is ook een paar duizend euro. Het vakantiegeld. Een bonus omdat manlief 25 jaar in dienst is. Mmmm. Daarom hebben wij besloten dat we toch extra gaan aflossen. De vermogensrendementsheffing is ook zonde.