vrijdag 27 februari 2015

Weer thuis...

Vanmorgen stond de wekker om zeven uur. Tassen in de auto laden, eten kids wassen en aankleden en gaan met die banaan.
We hadden bedacht dat we de laatste dag nog zouden gaan zwemmen, maar aangezien mijn gezicht en onderarmen te maken hadden met een zware eczeemaanval en schreeuwden om de juiste zalf die we maandag waren vergeten op te halen bij de apotheker zijn we snel naar huis gereden. Ondertussen was na was gedraaid en de droger er maar bij aangezet. Heerlijk als straks alles weer aan kant is immers.

Hoe ik mijn ervaring heb ervaren?
Nou als heerlijk omdat ik bij mijn man en kinderen was de hele week, (en ook dit weekend nog) wat een feest. Het park de Huttenheugte is erg verouderd, De huisjes zijn echt uit de prehistorie. Wel schoon dat moet ik toegeven en ook de bedden en de bank waren echt uitstekend.
Het zwembad was leuk om te zien, maar helaas zo megadruk en erg koud vond ik wat dan weer niet prettig is voor onze dame van anderhalf.
De prijzen voor de horeca waren echt belachelijk, er werd dan ook weinig gekocht door iedereen viel me op. Ik denk dan hou de prijzen iets gunstiger, je moet wel wat meer verkopen voor dezelfde winst, maar mensen zijn ook eerder bereid iets af te nemen.
Een ander minpuntje vond ik dat je de sleutel niet persoonlijk kon inleveren maar in een bak moest gooien er was dus ook niet iemand om je wel thuis te wensen. Klein ding maar het voelde voor mij erg vreemd zo´n koel afscheid.

Gaan we nog een keer terug? Nee dat niet meer, wij houden meer van andere parken.

En nu?
Nu de hand weer op de knip gaan houden. Ik had het hele jaar al geld in een spaarpot gedaan om tijdens de vakantie te verteren. Dit geld ga ik nu gebruiken om zo lang mogelijk boodschappen mee te kunnen doen. Ik moet nog tellen, maar het wordt stretch our money ten top denk ik. Om goed te beginnen heb ik zodra we thuis waren rode kool en speklappen uit de vriezer getrokken. Morgen wil ik echt alleen brood en wat fruit of hele goedkope groente halen bij de supermarkt. Gewoon rekenen dat elke cent die we uitgeven we eigenlijk niet hebben. Ik wil kijken of we aan het einde van het jaar ons spaargeld weer op de 50K kunnen krijgen. (wordt een heidens karwei dat dan wel weer)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Wij zijn tien jaar geleden in dat park geweest en toen was het al antiek. Het zwembad was toen wel okay en warm maar ontzettend druk. Mensen zaten zelfs in de horeca met hun spulletjes.
Wat ik me ook nog goed herinner was dat we bij het buffetrestaurant gereserveerd hadden toen we hoorden dat er veel vis was. Bij het eten bleek er maar heel weinig en de garnalen waren er helemaal niet. We hebben toen nog wel een voucher voor gratis drinken gekregen.
Ik was ook niet zo weg van de omgeving. We zijn wel naar speelstad Oranje geweest met zoon toen. Ook het deel van Duitsland in die omgeving vind ik erg ongezellig. Voor ons was het een reden voor een keer maar nooit weer. En daar hebben we ons aan gehouden tot op heden.
Nic

ed zei

Goed blog over geld overhouden,

Kijk hier voor tips hoe je ook meer geld kan verdienen

http;//rijkonline.blogspot.com