maandag 29 december 2014

Het jaar ziek afsluiten...

De kerstdagen zijn we goed doorgekomen zonder al teveel extra's te eten en zonder ruzie. Ja vooral voor t laatste was ik bang aangezien schoonfamilie een spel bedacht had waarbij iedereen voor 15 euro aan troep moest kopen, nl drie keer vijf euro en dat werd dan middels een spel weer uitgedeeld. Vond het zelf al niet zo heel erg leuk maar manlief gaf aan als ze het doorzetten ga ik niet. Voor ons is dertig euro troep wel te doen maar vreselijk balen terwijl we ook familieleden hebben die normaal elk dubbeltje tien keer moeten omdraaien. Het vreemde is alleen dat die niet protesteerden. Manlief heeft nu gebeld en aangegeven hoe hij erover dacht en ze hebben toch maar besloten om spelletjes te gaan doen. Uiteindelijk hoorden we van meerdere mensen dat ze er niks aan hadden gevonden maar niemand die iets zegt. Het lijkt voor degene die het wilde organiseren alleen dat manlief t niet wil. Zo jammer.
Afgelopen weekend heb ik ziek op de bank gehangen. Griep en behoorlijk hardnekkig ook, koorts, zwijmel viel halverwege gesprekken gewoon in slaap en miste ineensaief en de kids die van narigheid even weg waren gegaan. Ik heb besloten om het een keer goed uit te zieken nu. Om te voorkomen dat ik blijf kwakkelen. Jongste dochter is bij mijn ouders en de oudste bij mij dat is makkelijk om dingen voor me te halen van boven bv.
En als ze me te druk wordt kan ze altijd nog op de fiets naar oma toe.
Heb me net gedouched maar ben nu al weer moe.  Zo eerst eens even moet verzamelen om een broodje te gaan eten.

3 opmerkingen:

Lekker Leven Met Minder zei

Beterschap! Hopelijk voel je je snel weer beter! En mensen willen vaak geen spelbreker zijn, terwijl de sfeer er toch meestal beter op wordt als er gewoon iets is dat iedereen leuk vindt.

huis tjokvol zei

hier ook wat zieken,mijn dochter en manlief allebei niet echt lekker,beterschap en hopend dat je snel op knapt.

Vlijtig Liesje zei

Mijn man heeft ook griep. Hopelijk voel je je snel weer fit!