woensdag 31 december 2014

Goed jaar achter de rug...

IBen even alleen, tijd dus om t afgelopen jaar eens even terug te zien.
En wat hebben we t goed gehad, nauwelijks ziekte meegemaakt, weinig mensen zijn ons ontvallen. Reden om dankbaar te zijn dus.
Allebei een baan waar we ons happy (meestal) voelen. Twee lieve kinderen die ons gezin compleet maken en die ook nog eens superlief zijn. Zo erg dat we vaak complimenten krijgen. Het is geen straf als we ze meenemen, ze mekkeren of miauwen niet zoals we dat hier zeggen.
Financieel hebben we ook een topjaar gehad, net de spaarpot van oudste dochter bijgestort op haar rekening en onze eigen rekeningen bekeken. Wauw wat een spaargeld staat erop. En dat terwijl we mijn ouders ook nog geld terug hebben gegeven, was een renteloze lening ooit waarbij werd aangegeven dat we het 'ooit' misschien eens terug moesten geven. Nou dat ooit kwam voor ons nu uit daar we er anders belasting over moesten gaan betalen. Ook nu staat er nog teveel op de spaarrekening dus ook nu betalen we vermogensrendementsheffing. Nou ja t is voor een goed doel ahum. Ondertussen komt de kleine beneden samen met man dus ga later verder

3 opmerkingen:

Pot Jan Drie Dubbeltjes zei

Financieel een topjaar? Ook al heb je nu een behoorlijk spaarbedrag (heel fijn!) o.a. dankzij die schenking (die deels weer retour is als aflossing van lening of heb ik je blog niet goed gevolgd?) toch was daar een behoorlijk bedrag wat uitgegeven is en waavoor je niets hebt terug gekregen. Knap dat jij daar overeen kan stappen!

Ik schraap mijn spaarcentjes maandelijks bij elkaar en zou daar zo ontzettend ziek van zijn dat het met alle centen op de bank nooit een topjaar meer zou kunnen worden. Hoe verschillend zijn we toch allemaal :)

Vlijtig Liesje zei

Fijn dat je zo positief kunt terug kijken. Een goede gezondheid e.d. is een groot geschenk!

Anoniem zei

Dankjewel voor je reactie op mijn blog. Gelukkig ben ik niet vaak ziek maar ik zal je tip ter harte nemen.
Gr, Nadine