dinsdag 12 augustus 2014

Ziek...

Heb me net helaas ziek moeten melden.
Afgelopen zondagnacht kreeg ik een enorme jeukaanval en heb ik twee tabletjes citrizine ingenomen voor de jeuk. Het duurde nogal even voordat ze begonnen te werken helaas. Resultaat was dat ik gisteren de hele dag bijna heb geslapen. Ben er s morgens een anderhalf uur uit geweest met de kleine meid, maar toen deze aan haar oortjes begin te wrijven heb ik haar snel weer in bed gelegd om te slapen. De oudste vermaakte zich prima en was aan t knutselen op haar kamer te zien aan de troep die er nu nog ligt. ;-)
Mijn moeder belde of de oudste kwam eten tussen de middag bij haar en toen ik haar aangaf dat ik niet zo lekker was bood ze meteen aan de beide kinderen van me over te nemen. Heb ze weggebracht en ben weer op de bank gaan liggen en heb geslapen tot 20 uur. Daarna ben ik twee uur op geweest met het gevoel alsof je zwaar dronken bent en toen ben ik een etage hoger gegaan om te gaan slapen. Wilde vandaag weer gaan werken heb avonddienst maar voel me nog steeds niet je van het. Heb me dus net ziekgemeld en doe vandaag nog een dag rustig aan. Hopelijk morgen beter. Het vreemde is dat ik steeds heftiger op de medicatie lijk te reageren. Het zijn tabletjes voor hooikoorts die je gewoon in de supermarkt kan kopen. Ik kan met die dingen op echt niet auto rijden is gewoonweg niet vertrouwd. Helaas heeft de huisarts ook geen andere indicatie die me minder suf maakt en op t moment dat ik zo'n jeukaanval heb moet ik wat slikken om te voorkomen dat ik mijn hele huid kapot krab.
Nou ga me zo douchen kijken of ik dar minder suf van wordt zo niet dan maar weer t bed in.

3 opmerkingen:

MadeByCet zei

Meid wordt het dan geen tijd dat je doorverwezen wordt? Dit is echt niet goed, en als je zo heftig op deze medicatie reageert betekent dit dat dit niet de juiste medicatie voor jouw is.
Ik heb prednisolon gekregen om juist bepaalde medicatie eigenschappen op te heffen en we zijn toen gaan kijken hoe het kwam dat mijn huid in ene opzette, bleek ik ergens anders allergisch voor te zijn, de medicatie.
Laat je doorverwijzen naar de dermatoloog en laat je testen.

Succes en beterschap

Vlijtig Liesje zei

Beterschap!

Anoniem zei

onze buuf had ook heel veel jeuk en die moest in bad met bakpoeder en dat hielp wel goed of je ga zemelen bad van het kruidvat halen dat werkt ook goed en je lijf insmeren met zonneblaasjes creme van kruidvat
beterschap en het is het proberen waard
groetjes tineke