donderdag 17 april 2014

Dag Cursus

Vandaag heb ik een dag cursus. Heb gehoord dat ie zeer inspirerend werkt, ben benieuwd het zal uit mijn tenen moeten komen het enthousiasme. Mijn hele lijf doet moeilijk, heb last van mijn eczeem en mijn hoofd wil niet dezelfde dingen als mijn lichaam waardoor ik moe van mezelf word. (Fijn dat ik dan weet waar ik moe van ben) Mijn hele lichaam reageert zoals het ook doet bij maandelijkse ongemakken terwijl dit echt nog een dikke twee weken moet duren.(en nee ben niet zwanger) hoop dat t in de loop van de dag wat opklaart want met een mooi weekend voor de boeg qua activiteiten zou dat geen overbodige luxe zijn. Heb heel recalcitrant de droger aan staan met de badhanddoeken erin, normaal gaan die ook gewoon aan de waslijn maar beetje jezelf verwennen mag vandaag best. Een ander gaat t niet voor me doen ben ik bang. Doordat de cursus wat kater begint kan ik de oudste wel lekker zelf naar school brengen, de jongste heb ik gisteravond al naar opa en oma gebracht zodat we nu niet hoven te stressen. Ga alvast mezelf een kopje thee in doen en dan langzaam dochterlief wakker maken. Een hele fijne dag gewenst.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Lekker dat je jongste naar opa en oma kon, even een zorg minder. Hopelijk wordt het een redelijk leuke dag vandaag!

Anoniem zei

het lijkt wel alsof je altijd jezelf mee loopt te slepen , van het een naar het ander, toch zoveel mogelijk willen doen , veel werken , kinderen hup , naar opa en oma... en rennen maar weer ..
denk je weleens erover na dat je ook rust nodig hebt , beste dame ! het klinkt allemaal zo gestresst...., en is dat eczeem e.d daar dan geen gevolg van ?probeer eens echt na te denken wat je het liefste zou doen ipv dat gestres, want ik denk ook ,dat je best een aardig mens bent , al denk je nu misschien , mens , waar bemoei je je mee.......

Vlijtig Liesje zei

En? Hoe was de cursus?

geldover zei

Op dit moment heb ik inderdaad het gevoel in een ratrace te zitten en wat jij beschrijft is hoe ik me voel. Ik weet dat er keuzes gemaakt moeten gaan worden maar dat vind ik ontzettend moeilijk, vaak heb ik het idee dat et hele gezin op mijn schouders rust, ok manlief zorgt voor t geld maar al t geregel eromheen komt vaak op mij neer. Helaas is man niet bij machte om papierwerk etc te regelen. En aangezien hij weinig thuis is valt er ook weinig tijd voor hem om thuis aan te pakken. Ben er bijna aan toe om een schoonmaakster in huis te nemen dan zijn de grote zaken in ider geval maar gedaan als ik thuis kom.

geldover zei

De cursus was wel leuk maar ging totaal niet over het onderwerp dat was aangekondigd, wel veel geleerd dit keer