donderdag 23 januari 2014

Winterblues.....

Getver, last van winterblues. Of zouden het nog verlate kraamtranen zijn. Moet echt slikken de hele dag want kan wel aan één stuk door janken. Waarom geen idee, voel me onrustig in mijn lijf. Slaap slecht drie a vier uurtjes per nacht. Niet voldoende om goed bij te kunnen tanken.Voor een ander niet te zien, maar ik ben wel blij met de vooruitgang. Jongste dochter ligt tevreden in de box, verder niets geen narigheid dus echt reden voor een tranendal is er niet.MOet over elke stap die ik doe nadenken en heb het idee dat ik betonblokken aan mijn benen heb hangen. Vanmiddag moet ik maar eens even wat creatiefs gaan oppakken. Meestal kan ik daarmee wel redelijk mijn zinnen verzetten.

5 opmerkingen:

Lot zei

Vaak komt juist die reactie NA een enerverende tijd als er weer rust is. Je lichaam is lang in de doorgaanstand geweest en nu het wat rustiger is geeft het aan dat je gas terug mag nemen, uithuilen en rustig weer doorgaan. Veel plezier met de creativiteit.

gezinsleven zei

Haal een fles floradix en ga elke dag een poosje naar buiten. het helpt, echt! Sterkte hoor!

Moneypenny zei

Hè meid wat vervelend. Creatief zijn is inderdaad een goed idee. Je gebruikt er een andere hersenhelft bij en het geeft je hersenen rust en lucht. Als het zo blijft zou ik aan de bel gaan trekken hoor.

Anoniem zei

Weet het natuurlijk niet, maar je wil ook wel erg veel, bent zo druk... Beetje oververmoeid misschien? Leg de lat wat lager, doe je nog een hele hoop meer dan ik:) Julia

Vlijtig Liesje zei

Blegh… soms heb je van die dagen. Afgelopen maandag was ook 'blue monday'!