maandag 18 november 2013

Het was zoooooo gaaf

Het afgelopen weekend was in een woord geweldig. Wat heb ik gelachen, genoten, mijn zorgen kunnen delen.l
Heerlijk gegeten.
We kwamen tussen 8 en 9 bijeen bij mijn schoonzusje in huis. Kopje koffie genoten en toen naar Den Bosch. We zijn eerst naar het huisje gereden om onze spullen weg te zetten. Daarna met 1 auto naar Den Bosch. Hier eerst met zijn allen gelunched en toen lekker gewinkeld. Ben hier al goed geslaagd want ik heb atopisch eczeem en de flessen die ik daarvoor gebruik in bad kosten normaal rond de twintig euro, daar in een outlet 1 euro, je snapt dat ik me een breuk heb getild.Verder daar nog een luchtje gekocht voor man voor 1 euro 50 van van Gils. Heb voor mijn dochter nog een glittermaillot en en glitterlegging gekocht, voor de feestdagen, deze waren wel duur, samen 25 euro, maar vond ze erg mooi.
We zagen een Hema outlet en daar ben ik goed geslaagd voor mooi papier om mee te knutselen en twee kratdragers voor op de fiets. Hoop dat de kleine op dochters fiets past en de grote straks op die van mij, zo niet dan is er geen man overboord, ze waren nu 90% afgeprijsd naar 3 euro.
' s Middags dan eindelijk een Bossche bol, we hadden bij de parkeerplek vernomen waar we deze dan het beste zouden kunnen eten. Hier hebben we lekker op het terras gezeten nog een wijntje genomen en gevraagd waar we die avond goed zouden kunnen eten, helaas was het daar vol, we kwamen langs een Griek die onbeperkt mezedes een soort tapas verkocht voor 20 euro, hier zijn we gaan eten, we hebben echt fantastisch gegeten en hadden dus van alles wat, omdat we met zijn vijven waren mochten we tien gerechten per keer bestellen die we dan weer met zijn vijven deelden, zo proefde je overal en hapje van en kon je de ronde erna bestellen wat je echt lekker vond. Hier waren we uiteindelijk ongeveer 30 euro per persoon kwijt, maar man man wat was t lekker.
We besloten geen toet te nemen maar lekker weer naar het huisje te gaan en hebben daar lekker weer met zijn allen op de bank gezeten en gekletst, tegen 11 uur zijn we naar bed gegaan, maar er lagen er drie beneden waaronder ikzelf en we waren zo vreselijk melig dat het tot drie uur heeft geduurd voordat we in slaap vielen, ik heb midden in de nacht nog aankopen gedaan via internet, een hele mooie cowboysbag die ik heel erg lang al graag wilde hebben maar niet voor 160 euro. Nu heb ik hem gekocht voor de helft. Nog veel geld voor een tas maar vind ze zo mooi dat ik het er echt voor over heb. ' s Morgens hebben we lekker in het huisje ontbeten met onze eigen meegenomen spullen en kwamen erachter dat we geen tijd hadden om allemaal nog uitgebreid te douchen. We zijn met zijn allen in deauto gesprongen en op naar de rommelmarkt. Tot de middag hebben we ons aardig ingehouden maar toen de mensen tegen een uur of drie alles afprijsden naar 1 euro of 50 cent gingen we helemaal los, bij twijfel kopen was ons motto. Heb voor beide dochters erg veel merkkleding en veel mooi spul voor Vintykids kunnen kopen. Vandaag alles uitwassen en in de kasten leggen en de spullen posturen. Ben dus druk druk, mar nu wel met een grote glimlach op mijn gezicht, ga straks een lijst maken met wat alles me gekost heeft en zal dan ook eens kijken wat de dag me heeft opgeleverd. In plezier in ieder geval heel veel.Fijne dag allemaal.

1 opmerking:

Vlijtig Liesje zei

Wauw, wat geweldig die Hema outlet! Ik wou dat wij er daar ook eentje van hadden!