vrijdag 15 november 2013

Opknappers

Van de week een voetenbankje en een dekenkist annex kast gekocht. Ze waren donker eiken, helaas vergeten een foto ervan te maken maar neem aan dat jullie het wel kunnen voorstellen.
Gisteren kon ik het niet laten, ze moesten nog voor het weekend wit worden.Dit is het voorlopige resultaat. Ik wilde eerst nieuwe stof kopen voor het krukje, maar kreeg van de buuf twee truien die mijn dochter weigert aan te trekken. Werd vannacht ineens wakker met het idee om dit te gebruiken en het ziet er wat mij betreft mooi uit. Quanta Costa? 15 euro voor de meubels samen en de kosten voor de verf 5 euro. Helemaal blij
ermee.even een foto nu alles af is, de trui heb ik met een heleboel spelden gespannen aan de onderkant, mocht dochterlief zich bedenken dan kan ze hem dus nog aan...kan hem zo ook gewoon wassen als ie vies is.

8 opmerkingen:

Vlijtig Liesje zei

Wat een originele manier om die truien te gebruiken!!

Lekker Leven Met Minder zei

Leuk zeg! Ook mooi dat je op dat idee gekomen bent!

Tecla zei

Inventief :-)

Je geld of je leven zei

Ziet er erg leuk uit.

Vlijtig met zuinigheid zei

Mooi geworden.

Rust in huis en in de portemonnee zei

Super leuk zeg! Hoe pak jij het verven van donkere meubels aan? Ik heb hier nog een tafel en stoeltje staan wat best dik in de lak zit... Ik vraag me af hoe ik dat aan moet gaan pakken. Grond jij eerst?

willeke zei

Wat ben jij snel! Ik zit hier al maanden met een televisiekastje dat geverfd moet worden en ik kom er maar niet toe om het te doen...

huis tjokvol zei

heel mooi geworden