zondag 20 oktober 2013

Voorbereidingen treffen...

Vandaag ben ik druk bezig met het treffen van voorbereidingen voor onze vakantie aankomende week. Heb de hele week weinig gewassen dus er ligt een hoop voor de wasmachine. De kookwas heb ik net al gedaan daar ben je de meeste tijd mee kwijt. Nu zit er een was in met alleen spijkergoed.Denk dat ik nog een trommel of vier erna heb. Alles kan straks nadat ik het met een strijkbout heb bewerkt zo in de tas. Verder heb ik nu drie kilo stoofpeertjes geschild, deze staan lekker te stoven en een rollade ligt in de pan. Tussendoor doen we een beetje aanrommelen alles bij elkaar zetten wat mee moet, kunnen we vanavond uitzoeken wat er in welke tas moet. We houden lekker een pyamadag. Qua besparing is het een slechte dag, want de droger staat de hele dag aan, het miezert hier. Jammer dan voor deze keer. Wil jullie allemaal een fijne dag toewensen. Denken jullie nog aan de give-away? Zou het leuk vinden als er wat meer respons kwam.:-) Denk dat ik van de week wel gewoon kan bloggen zo niet geniet van de vakantie. P.s Weet er iemand nog leuke tips in de buurt van Hardenberg?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Sprookjes camping is erg leuk!!
Heel veel plezier!!

Tecla zei

Wandelen langs de Vecht, Gramsbergen bezoeken (klein stadje met mooi centrum) , ritje met de treinnaar Coevorden ( Hanzestad ) . Meteen bezoek brengen aan een VVV-kantoor ter plekke.

Anoniem zei

Al regent het de hele maand dan nog geen droger hier nodig.

Anoniem zei

Wat denk je van de dierentuin in Emmen? En volgens mij heb je met je Apenheul-abo daar ook nog kortingsbonnen voor....
Petra

Koningin Minima zei

Er zit een enorm lekker Italiaanse ijssalon daar, Toscana als ze nog open zijn nu in oktober. Het wordt dinsdag 20 graden...dus kan nog. Vooral dat koffie-ijs is superlekker. Verder heb je centerparcs/plopsaland in de buurt en een pannekoekenboerderij Ganzenhoeve. Ook een aanrader.

JOLANDA zei

Je kan in de omgeving ook prachtig wandelen in het bos. En in Beerze heb je het giga konijnehol, daar kan je spelen en zwemmen. En op maandag is er markt in Hardenberg en op dinsdag markt in Ommen.

Ons gezin en de Stichting zei

Veel plezier en geniet ze.

Anoniem zei

afgelopen zaterdag kwamen de theezakjes binnen, leuk en heerlijk ruiken !
bedankt voor de tip , ga nu een lekker bakje zetten !
groet van sanne.

Vlijtig Liesje zei

Soms moet je de droger inderdaad wel gebruiken. Vandaag is het schitterend weer, maar nu heb ik net alle was weggewerkt! Balen, want het kan nu mooi drogen.

Anoniem zei

Ben bang dat ik met deze tip al te laat ben, maar dierentuin in Nordhorn is vandaar heel makkelijk te bereiken en veel goedkoper en leuker voor kleine kinderen dan Emmen!
Groetjes, Ineke