vrijdag 16 augustus 2013

Leuk die post!!

Vanmorgen kreeg ik van de postbode een pakketje aangereikt. Het was de bekleding van de tripp trapp stoel van Margreeth. Helemaal te gek en ze had er ook nog eens een mooi lief slabbetje in een leuk cadeaupapiertje bij ingepakt. Dochter stond vreselijk te stralen bij het uitpakken en het komt nu allemaal nog een stap dichterbij. Ik ga wellicht vanmiddag nog kijken of ik een patroon kan natekenen op krantenpapier. De bekleding van Margreeth vind ik ook al mooi. Ik heb vannacht echt zo goed als niet geslapen, in de ochtenduren een uurtje voordat dochter naar beneden kwam. Het is hier lekker zonnig dus denk dat ik straks lekker relaxed met de beentjes omhoog en een boekje achter in de tuin ga zitten. O ja en net naar de buurvrouw gelopen en die gaat me helpen met het geboortekaartje. Moet ik nu alleen nog even kijken of ik zelf de tekst op papier kan uitprinten of dat ik kant en klare kaartjes ga bestellen via internet. Heb vanlaatst bij iemand de tip gelezen dat je nu bij de lidl 60 foto's tegen verzendkosten kan bestellen. Dit lijkt me wel wat. Aan de andere kant twijfel ik omdat ik nog weet dat ik bij dochterlief helemaal geen zin had in gedoe net na de bevalling.(update met gedoe bedoel ik niet de visite hoor hoe meer zielen hoe meer vreugd, maar het gepas en gemeet om alles netjes zelf uit te printen en te knippen en plakken etc. Ben nogal een pietje precies en manlief is zwaar dyslectisch en weet dat ik de vorige keer zelfs het netjes schrijven van de enveloppen nog moeilijk vond.)

2 opmerkingen:

Ons gezin en de Stichting zei

Je kan op het geboorte kaartje toch zetten moeder en kind rusten tussen die en die tijd en bellen voor een afspraak voor kraamvisite of zoals vrienden van ons deden na 1 week de kaartjes posten.Hun hadden zoiets van eerst even als gezin wennen aan het met z'n vieren zijn. Een nicht van mijn man gaf na iedere geboorte na een paar weken een kraamfeest iedereen kon dan komen en de baby bewonderen. In ieder geval wat jullie ook besluiten om te doen er zullen altijd mensen zijn die commentaar leveren , maar jullie moeten je er goed bij voelen. veel succes met de laatste loodjes.

weg naar zelfvoorziening zei

Wat leuk en lief!
Ik weet niet of het krantenpapier zou lukken, wellicht op dat inpakpapier wat ze bij de winkels hebben voor glas.

En wat betreft geen gedoe, dat bepaal jij toch lekker zelf? Kijk gewoon hoe het uitkomt, je kan altijd de kaartjes wat later versturen.